O firma de curatare birouri ajuta orice antreprenor sa economiseasca timp, bani si efort

 "De ce sa apelezi la o firma de curatare birouri? Ce, noi nu ne decurcam singure?", m-a intrebat vechea mea partenera de afaceri, Briana, zilele trecute, cand am facut o prima "inspectie" la sediul unde ne vom desfasura activitatea de luna viitoare.

Sincer, m-a surprins intrebarea ei, care a cazut brusc, precum un trasnet, asupra mea.

In definitiv este vacanta si, desi sunt de principiul ca odihna activa ar trebui sa fie dezideratul oricarei persoane care traieste in 2016, a face smotru la viitorul sediu  al cabinetului nostru de consultanta nu cred ca se include aici.

Am inchiriat de curand acest spatiu aflat undeva, in sectorul 5 al Capitalei, cu speranta ca vom avea succes cu serviciile noastre de consultanta juridica, pe care le vom acorda viitorilor nostri clienti.
Daca la baza activitatii noastre viitoare va sta profesionismul, de ce ar trebui sa jucam si roluri de femei de serviciu stangace, spuneti si voi?

Mai ales ca este vorba de o viitoare mutare in acest sediu, nefolosit de ceva luni, iar relocarea din vechiul spatiu unde functionam pana acum chiar nu se poate face daca nu igienizam incaperile cele noi asa cum scrie la carte.

Stiu, e vorba doar de o sala de asteptare, de vreo doua birouri si o sala de sedinte, dar chiar daca suprafata totala a acestui spatiu office nu depaseste 120 mp, chiar este ceva de munca.

Nu ma vad spaland geamurile firmei, maturand si aspirand mocheta, stergand usile si clantele, lustruind mobilierul de birou, spaland si dezinfectand vasul de WC din baie.

La fel, nu cred ca imi voi face un scop din a rezerva timp dupa terminarea orelor de program sau mai rau, in weekend, pentru a face curat la birou! Una e sa strangi dosarele la plecare, alta sa dai cu mopul si cu aspiratorul!

Sincer, am lucruri mai bune de facut in viata asta: sa stau cu familia mea, chiar sa ma joc cu catelul si papagalul de acasa, sa studiez, sa merg la workshop-uri, sa ies in oras cu Vlad seara la o terasa, la un film sau la o piesa de teatru, sa plec in excursii, sa ma ocup de hobby-urile mele. 

Visul meu secret chiar nu este sa fiu menajera perfecta acasa si la birou, pentru ca daca ar fi asa, as fi lucrat intens in aceasta directie.

Imi place sa fac lucrurile cu mult profesionalism sau sa nu le mai fac deloc!

Asadar, revenind, i-am spus partenerei mele de afaceri ca nu merita sa facem economii acolo unde nu este cazul, mai ales ca eu stiu o firma specializata in servicii de curateniei birouri care are un personal foarte bine pregatit, ce poate sa rezolve aceasta corvoada in foarte putin timp. De ce sa ne complicam inutil, cand lucrurile pot sa fie extrem de simple?

Un abonament lunar la Classcleaning nu este impovarator si ne scapa de multe griji inutile.

"Afli mai multe de pe site-ul lor de prezentare!", i-am zis eu.

Briana a accesat pagina web cu preturile pe care le practica acestia si a aflat cu surprindere ca pentru suprafete de pana la 150 mp pretul practicat este de doar 3,5 lei/mp/luna, la o frecventa saptamanala de facut curatenie serioasa.

Asa ca a acceptat in final varianta propusa de mine, de a face foarte rapid un contract de colaborare cu aceasta firma de top in materie de cleaning pentru birouri.

Eu zic ca este mai mult decat perfect. Cu vreo 400 de lei lunar o sa avem un sediu de cabinet sclipind de curatenie, unde o sa ne fie drag sa ne primim clientii. Si asta fara sa ne transformam noi si secretara in femei de serviciu fara diploma in domeniul cleaning-ului...
Voi ce parere aveti? Nu-i asa ca am avut o idee buna cu externalizarea serviciilor de curatenie la birou?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!