Pantofii stiletto si femeia care i-a facut cunoscuti. Modlet.ro le duce povestea mai departe!

Nu toata lumea cunoaste povestea pantofiilor stiletto de dama, pe scurt acestia s-au facut remarcati prin anii ’40 insa de la prima aparitie au capatat o imagine nu tocmai buna. Au fost denumiti pantofi „erotici” din cauza faptului ca au fost purtati de catre Mademoiselle Mistinguett. 

Aceasta era o superba femeie, excentrica, plina de incredere si foarte atragatoare, insa avea un „defect”: era cantareata in cabaret. 

Acest lucru a facut ca pantofii stiletto de dama sa nu fie atat de apreciati. Femeile trebuie, deci, sa fie recunoascatoare lui Mademoiselle Mistinguett pentru ca datorita curajului ei astazi pot purta pantofii stiletto fara sa fie aratate cu degetul. 

Mademoiselle Mistinguett a avut curajul sa devina entertainer si sa incalce regulile impuse de societate, iar in cadrul unor superbe spectacole de cabaret acesta impreuna cu colegele ei schibau lumea si gandirea oamenilor, iar acest lucru a dus la ceea ce pot face femeile din ziua de astazi, adica orice, oricand si oricum isi doresc ele.


Barbatii epocii aveau fetisuri cu pantofii de dama stiletto, acest lucru ii facea si atat de erotici, abia in anii ’60 pantofii stiletto sunt acceptati, datorita divelor care ii purtau fara sa se teama de ceea ce spunea lumea.


Femeile din ziua de astazi trebuie sa se razbune si sa stearga trecutul urat pe care pantofii stiletto de dama il au, purtandu-i cu incredere si in diverse culori si variante. 
pantofi eleganti online
Nici nu este greu sa se intample acest lucru pentru ca:
  • Pantofii stiletto de dama alungesc piciorul. Minionele, din pacate, nu sunt inzestrate cu picioare lungi, pentru ele pantofii stiletto sunt un ajutor foarte bun. Dar si pentru celelalte fericite care, datorita acestor pantofi, vor avea un aer mult mai sexy;
  • Emana eleganta. Daca la inceput pantofii stiletto erau asociati femeilor „usoare”, astazi ei sunt de o eleganta iesita din comun datorita tocului cui, ajungand dintr-o extrema in alta;
  • Pot fi purtati oriunde. Fie ca doriti sa ii purtati la un eveniment, fie ca va doriti un outfit pentru o intalnire de afaceri importanta, pantofii de dama stiletto sunt o varianta ideala, insa, trebuie sa aveti grija de felul in care ii asortati.

Modlet.ro te ajuta sa gasesti perechea de pantofi stiletto potrivita

Acestea sunt doar cateva avantaje ale pantofilor de dama stiletto, purtandu-i veti descoperi cum acestia schimba postura, dandu-va un aer misterios si sexy in acelasi timp.

Mademoiselle Mistinguett a fost femeia datorita careia pantofii de dama stiletto au ajuns sa fie piesa de rezistenta din garderoba feminina, dar tot datorita ei Modlet.ro ii ofera in mai multe variante si culori. 

Modlet.ro este magazinul care va pune la dispozitie incaltaminte de dama ieftina, printre care se numara si pantofii stiletto. 

Mademoiselle Mistinguett ar fi cumparat probabil sute de perechi de pantofi stiletto de pe Modlet.ro, pentru ca faceau parte din preferatii ei, dar si pentru ca aici i-ar fi gasit la preturi extrem de avantajoase. 

Doamnelor si domnisoarelor cumparati-va pantofii stiletto de dama ieftini de pe Modlet.ro si razbunati femeile care nu au avut atata libertate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!