Cum procedez cand scap apa pe laptop? (guest post)

Nu conteaza daca ne-am cumparat calculatoare second hand sau noi, ci important e cum functioneaza acestea.

Eu prefer laptopuri second hand deoarece sunt de calitate, sunt ieftine, au garantie si sunt cea mai buna solutie in caz de urgenta.

Recunosc faptul ca primul laptop l-am cumparat pentru a avea si eu un astfel de dispozitiv. Insa, urmatoarele le-am cumparat urgent, pentru ca aveam nevoie imediat de un laptop.

Sa-ti cumperi un laptop in timp scurt e cam greu daca vechiul laptop s-a stricat pe neasteptate, fapt pentru care varianta de second hand e cea mai simpla.

Poti cumpara online laptopuri, calculatoare sau monitoare second hand. De unde? De pe unick.ro. Intra pe site si vezi produsele disponibile.

Foarte frecvent laptopurile se strica deoarece s-au scapat peste ele lichide. Insa, intr-o astfel de situatie, daca reactionezi la timp si corect, iti poti salva laptopul.

Iata ce trebuie sa faci:
  • Opreste alimentarea – prima data trebuie sa inchizi urgent laptopul si sa il scoti din priza. Nu pierde timpul inchizandu-l din meniu, ci inchide-l rapid de la buton.
  • Scoate bateria/usb-urile/alte cabluri – scoate imediat bateria din laptop, dar si toate cablurile si USB-urile care mai sunt introduse in el.
  • Sterge-l – ia un prosop care absoarbe apa si sterge cat mai bine ce poti din laptop.
  • Aseaza-l intr-o pozitie din care sa se scurga apa – gaseste o pozitie potrivita pentru a lasa apa sa se scurga din laptop si lasa-l asa pentru 48 de ore.
  • Deschide-l - dupa 48 de ore deschide laptopul, insa fara baterie.
Daca ai facut aceste lucruri si laptopul tau se deschide, te poti considera o persoana norocoasa. Daca nu se deschide, mai ai o sansa: du-l intr-un service specializat.


Ai grija de laptopul tau si tine-l la distanta de astfel de incidente!

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!