Canapele extensibile moderne pret convenabil voi comanda online

Vreau sa imi comand zilele acestea doua canapele extensibile de la Kalenda.ro, deoarece am mare incredere in calitatea mobilierului oferit clientilor de catre aceasta firma din Ardeal.
Am mai comandat si in trecut o garnitura de mobila de bucatarie de la ei si am fost extrem de multumita de ceea ce mi s-a livrat la domiciliu.
In peisajul romanesc al magazinelor de mobila, Kalenda ocupa un loc aparte deoarece mobilierul vandut de ei este de marimi standard si se aduce din strainatate pe baza unor comenzi ferme facute de catre clienti.
In fapt, orice potential client intra mai intai pe site-ul de prezentare kalenda.ro si de acolo isi alege produsele de mobilier care il intereseaza (in functie de model, dimensiuni standard, nuanta).

Ulterior, dupa ce confirma comanda si achita pretul, fie asteapta mobila acasa, fie si-o ridica personal, dupa ce aceasta soseste din strainatate, dintr-unul dintre cele patru magazine offline, care functioneaza in Targu Mures, Turda, Cluj si Suceava.
Revenind la ceea ce ma intereseaza pe mine in prezent, respectiv niste canapele extensibile ieftine si bune, la Kalenda au in catalogul lor online atat canapele extensibile de 2 locuri, cat si canapele extensibile de 3 locuri.
In materie de preturi canapele extensibile moderne Kalenda chiar are unele foarte convenabile, comparativ cu alte magazine online si clasice, de profil, ce functioneaza in prezent in Romania.
Mi-am ales de la ei acum o canapea extensibila de 3 locuri pentru living cu un design foarte special, care, chiar daca are un pret un pic mai mare, cu siguranta va fi piesa centrala a incaperii in care o voi aseza.

Priviti imaginea urmatoare. Nu-i asa ca arata senzational?


Pentru dormitorul de oaspeti m-am orientat spre o canapea extensibila de 2 locuri, aflata la promotie, pe care voi plati un pret mic, de doar 899 de lei (redus cu 30%, de la 1.289 de lei).
Are o culoare rosie extrem de eleganta si se va potrivi de minune cu incaperea pentru musafiri din apartamentul meu, dandu-i o nota de rafinament aparte.

Desi este aparent un model simplu, face parte din categoria acelor canapele extensibile ieftine, dar functionale, ce sunt dotate cu lazi de depozitare generoase.
Din punct de vedere tehnic, aceasta piesa de mobilier are o structura de lemn masiv si PAL, fiind dotata cu o saltea din spuma poliuretanica de inalta densitate care sta pe un suport de arcuri de tip spirala (bonell).
Eu zic ca la Kalenda au preturi canapele extensibile acceptabile, asa incat voi cumpara cu drag de la ei cele doua produse de care v-am povestit mai sus.
La livrare, mobilierul de bucatarie modern de la Kalenda comandat va fi insotit de urmatoarele documente: factura fiscala, proces verbal de predare-primire, certificat de garantie, certificat de conformitate si schite de montaj.
Este mai comod si mai sigur decat ar fi daca as tot cauta prin oras canapelele potrivite, iar apoi as negocia cu diverse persoane dubioase ca sa mi  le transporte pana acasa.

Nu-i asa ca am dreptate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!