Echipamente HoReca profesionale se pot achizitiona de catre cei interesati si online!

Emisiunea ""Chefi la cutite" de pe Antena 1 este preferata mea in aceasta perioada, mai ales ca ador sa pregatesc pentru cei din familie deserturi delicioase, cu creme fine pregatite la bain marie.
Pana de curand nici nu aveam habar ca in materie de solutii moderne tip horeca exista si module de bain marie electrice sau cu gaz.
Evident, ele se utilizeaza cu precadere in bucatariile mari ale restaurantelor si mai mult ca sigur rezultatele gastronomice ale folosirii unor asemenea utilaje speciale sunt apreciate asa cum se cuvine, atat de catre bucatarii profesionisti, carora le usureaza munca, cat mai ales de catre consumatori, pentru ca, in definitiv, ei sunt aceia care dau calificativele finale preparatelor.
Un asemenea echipament horeca bain marie electric este compus in linii mari dintr-un bazin confectionat din otel inoxidabil, cu marginile rotunjite pentru a se preveni accidentele nedorite, elemente de incalzire situate sub acest bazin generos si un termostat, ce poate sa fie reglat pana la temperaturi de 90 de grade Celsius.

Modulele horeca bain marie cu gaz se idferentiaza de primele prin faptul ca poseda o valva cu termocuplu de siguranta  si prin aceea ca se aprind electric.

De unde se poate cumpara o asemenea solutie de pregatit creme spumoase pentru deserturi?
O varianta ar fi SC HORECA PROFESSIONAL PROJECTS SRL, care are si un site de prezentare al numeroaselor sale produse - dactrust.ro.
Stiu de acest site de ceva timp, pentru ca niste prieteni de familie au un restaurant si au comandat online de la ei niste lazi si vitrine frigorifice performante.

Gama de echipamente Horeca pentru congelare si refrigerare pe care ei o ofera este foarte performanta, asa incat intrebarea este ce model de vitrina frigorifica sa achizitioneze cineva interesat de o asemenea cumparatura speciala, nu unde ar putea sa gaseasca un astfel de produs indispensabil in orice unitate de profil.

Pe dactrust.ro exista pentru comercializare echipamente frigorifice Horeca pentru toate tipurile de afaceri din domeniul alimentatiei publice. Aceste vitrine frigorifice sau lazi frigorifice sunt realizate in totala conformitate cu normele CE referitoare la echipamentele pentru industria alimentara.

Intrati pe pagina Refrigerare de pe dactrust.ro o sa gasiti acolo vitrine frigorifice cu racire statica pentru sticle, +2/+8 grade Celsius, de capacitate mica, medie sau mare, cu capac culisant, cu unul, doua sau chiar trei separatoare, cu termostat, cu structura de otel inoxidabil si dezghetare automata sau manuala.


O vitrina frigorifica trebuie sa fie durabila, fiabila si, de ce nu, cu un design atragator. Daca are si un pret convenabil, chiar indeplineste toate cerintele pe care le vrea un antreprenor care lucreaza in domeniul alimentatiei publice de la un asemenea produs.
Conditii de achizitie sunt avantajoase, deoarece plata se poate face la livrare, in doua transe: 50% la incheierea contractului si 50% la livrarea echipamentelor de refrigerare comandate.

Sau, pentru aceia ce aleg varianta platii in rate, pretul se achita in urmatorul mod: 40% - ca avans, 20% - la livrarea echipamentelor, iar 40% - in patru rate lunare.

Exista si varianta platii in leasing, dar pentru aceasta este nevoie ca sa discutati in prealabil cu consultantii de la DacTrust.ro, pentru a afla conditiile concrete.
Asadar, indiferent ca aveti nevoie de niste vitrine frigorifice moderne sau de un modul bain marie electric sau cu gaz, daca ai o afacere in domeniul alimentatiei publice dactrust.ro este solutia ideala pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!