Mobila de bucarie moderna la comanda pentru o pereche de tineri casatoriti

La inceputul lunii septembrie prietenii mei, Alina si Marius, s-au casatorit, iar de vreo saptamana incoace au tot cautat o mobila moderna de bucatarie pentru noul lor apartament, daruit de socrii mari.

Mobila de bucatarie de-a gata nu e intotdeauna alegerea cea mai fericita!
Au luat ei la rand magazinele de mobila din cartier, ba chiar si din zone mai indepartate ale Bucurestiului, dar nu au reusit deloc sa gaseasca ceva care sa se potriveasca macar pe departe cu ceea ce isi doreau ei.
Nu si-au imaginat ca intr-o mare metropola unde sunt o groaza de magazine cu mobilier nu vor gasi ceva pe gustul lor si care sa se potriveasca inclusiv cu dimensiunile bucatariei apartamentului in care s-au mutat.
Pana la urma, solutia a venit de la nasii lor de cununie, care le-au recomandat sa isi faca mobila de bucatarie la comanda, pentru ca si ei tot asa au procedat, dupa ce aproape ajunsesera la epuizare tot scotocind prin oras dupa niste dulapuri suspendate mai deosebite.

Mobila de bucatarie moderna la comanda la preturi convenabile 
In plus de asta, nici nu prea exista mari diferente intre acele preturi mobila la comanda practicate de anumite firme, ce au site-uri de prezentare inclusiv pe net, si acele preturi pe care le vedem la diverse garnituri de mobilier bucatarie prin magazinele offline.
Ceea ce difera substantial este doar calitatea produselor, pentru ca, de regula, cand vorbim de bucatarii moderne la comanda, ele sunt executate din materiale calitative, de lucratori ce acorda o mare atentie detaliilor.
Nu mai vorbim de faptul ca beneficiarii unei bucatarii moderne pe comanda sunt mandri ca au una personalizata, nu asa, niste corpuri de bucatarie banale, in in alte multe alte apartamente, realizate multe dintre ele de mantuiala, in serie.

Unican - solutia pentru doritorii de garnituri de mobila de bucatarie moderne la un pret accesibil!
Magazinul de mobila la comanda Unican este asadar locul unde nasii de cununie i-au sfatuit pe tinerii insuratei sa se adreseze cu incredere.
Acolo se realizeaza niste bucatarii moderne la comanda cu adevarat senzationale, cu un aer occidental veritabil, care innobileaza orice locuinta, indiferent ca este una de dimensiuni mai mici sau o vila de lux.
Asa se face ca au accesat Alina si Marius site-ul unican.ro si, intr-adevar, la sectiunea mobila de bucatarie moderna la comanda au gasit niste modele foarte frumoase.
Ce-i drept, nu aratau ele cum visau ei initial, ci... chiar mai interesant, pentru ca nu degeaba exista la Unican unii dintre cei mai buni specialisti in materie de proiectare bucatarii moderne pe comanda.

Sunt cu adevarat ultramoderne, dar rafinate in aceeasi masura, asa incat sunt destinate sa personalizeze orice incapere de preparat alimentele si de luat masa in care urmeaza a fi amplasate.
Designerii de la Unican nu proiecteaza mobila de bucatarie moderna la comanda doar asa, dupa capul lor, ci impreuna cu clientii.
Pur si simplu are loc o punere de acord intre ceea ce vor beneficiarii produselor finite (ce numar de piese doresc, cum ar trebui in linii mari sa arate acestea, ce culori sa aiba), ce anume cere spatiul unde va fi asezat mobilierul si cam care considera proiectantii Unican ca ar fi solutia ideala in fiecare caz in parte.

Iar daca ar fi sa vedem ce preturi mobila la comanda practica magazinul de mobila Unican, putem spune ca ele sunt unele corecte, convenabile, daca avem in vedere rezultatul final.

Unican are doua magazine in Bucuresti: unul in sectorul 1, pe Soseaua Chitilei nr. 52,  altul in sectorul 6, pe Soseaua Virtutii nr. 148-149 , in  apropiere de Piata Crangasi, in aceeasi cladire cu Emag. 
Adaugati la acestea inca un magazin in orasul Constanta.
Nu-i asa ca Alina si Marius s-au gandit bine cand au decis sa devina clienti Unican?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!