Totul despre Fortuna CashPoint

La Fortuna, poți paria online chiar dacă nu ai card, portofel electronic sau cont bancar. Te duci cu banii cash și cu buletinul într-o agenție stradală de-a lor. Acolo găsești un ghișeu botezat Cash Point. Îi spui casierului username-ul. Alimentezi contul de pariuri instant.
Cred că este o facilitate interesantă din perspectiva ideii că nu toți pariorii au la dispoziție un instrument de plată electronic. Dacă abia ai împlinit 18 ani, prima ta grijă nu este să îți deschizi un cont la o bancă. Teoria nu e valabilă doar pentru adolescenții „cu drept de joc”. Că să mă exprim în termeni europeni, este o „măsură nediscriminatorie”.

Infracțiunile cibernetice sunt la modă

Poți apela la această metodă de depunere și dacă ai card, cont bancar etc. De ce? Pentru că este de departe cea mai sigură cale de a-ți alimenta contul de pariuri. Nu se pune problema că bookmakerii care funcționează legal în România nu ar fi cât se poate de serioși. Nu am auzit până acum ca un angajat al unei case de pariuri să fi folosit neadecvat accesul la datele personale ale clienților.
Teama este vizavi de hackeri. Infracțiunile cibernetice sunt „la modă” și nu iartă nici măcar site-urile serviciilor secrete sau ale Pentagonului, d-apoi bazele de date ale băncilor sau ale agențiilor de pariuri, care, teoretic, sunt mai vulnerabile.

Dacă nici Google nu este sigur...Am încercat recent să fac o plată cu cardul către Google, dar nu a fost aprobată pe motiv că banca a restricționat plățile către unele site-uri, din motive de securitate. Angajații băncii mi-au confirmat că am setată limită de plată zero către site-uri considerate „periculoase”. „Google, periculos?”, am întrebat. „Au fost raportate diverse incidente în trecut”, mi s-a răspuns. Am făcut o cerere și am ridicat limita de plată. Până acum nu mi-a dispărut niciun ban.
Nu spun că se poate întâmpla să rămâi fără bani pe card dacă îl folosești ca să depui bani pentru pariuri online. Ideea este că multor oameni le este frică să divulge informații gen numărul cardului sau acel cod CVV, de pe verso.

Cum retragi baniiNu riști nimic dacă alimentezi contul prin Cash Point. Singurul „risc” este să ai și alte avantaje, precum acela de a avea acces la bani în maxim 24 de ore după ce faci o retragere. Procedurile sunt mai anevoioase în online. Aștepți minim două zile, în funcție de băncile agreate de bookmaker și banca la care ai tu cont.
Dacă vrei să retragi prin intermediul unei agenții offline, trebuie doar să faci o rezervare din interiorul contului de pariuri, din secțiunea Casierie – Retragere și să selectezi agenția de unde vrei să ridici banii.

Trebuie să ai vreo sucursală prin apropiere

Fortuna își permite acest sistem și pentru că are un număr apreciabil de agenții stradale: aproximativ 600, distribuite în toată țara. De curiozitate, ia uită-te, ai vreuna în vecinătate? Pun pariu că da. Eu am vreo două la cel mult zece minute de mers per pedes.
Am uitat să spun care sunt limitele pentru depuneri și, respectiv, retrageri. Ei bine, acest operator acceptă cele mai mici depuneri și retrageri minime: 10 lei. E oarecum ilogic să depui să sau retragi 10 lei, dar este posibil. Nu e deloc deplasat să scoți 30.000 de lei, la cât e plafonată cea mai mare retragere. Chiar îți recomand!

Limitele maxime


Nu îți poți alimenta contul cu mai multe de 30.000 de lei la o singură depunere. Nu fac mișto. Era datoria mea să te informez. Sunt unii care joacă sume foarte mari. Gândește-te... 30.000 de lei că dă Real Madrid gol acasă cu Sporting Lisabona. Cred că era cota 1.10 la începutul partidei din Liga Campionilor. Profit: 3.000 de lei. S-a întâmplat, dar abia în minutul 89, după ce Realul nu jucase nimic un meci întreg. Îți stătea inima până atunci? Concluzia: joacă moderat. Nu transforma o distracție într-o activitate care te poate ruina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!