Webstock 2016 - 30 septembrie Marea Sarbatoare anuala a blogosferei din Romania!

conferinta bloggeri romani 2016
Webstock 2016 se apropie cu pasi repezi, asa incat as vrea sa va dau cateva informatii utilie despre cea de-a noua editie a celei mai renumite conferinte anuale ce abordeaza tematica social media din tara noastra.
Pe 30 septembrie 2016, la JW Marriott Bucharest Hotel, pe parcursul unei zile-maraton, vor fi prezenti atat numerosi bloggeri din intreaga tara, cat si speakeri cu adevarat senzationali, care vor aborda subiecte extrem de interesante.
Un invitat insolit ce va fi prezent la eveniment si care va avea o prezentare in prima sectiune a zilei, inspirat denumita - My Story, este... Marian Godina.
Un politist-scriitor la o intrunire a comunitatii bloggerilor din Romania! Incitant, nu-i asa?
Stau sa ma gandesc ce articole vor aparea in online dupa ce acesta ne va spune pe scurt povestea sa de viata... Chiar merita urmarite in saptamanile ce vor urma postarile internautilor posesori de bloguri, ce vor fi prezenti la eveniment, legate de Marian Godina, politistul care a produs un mic-mare cutremur in sistem, din clipa in care a devenit vedeta pe Facebook.
In primavara 2016 Marian Godina era cel  mai citit subiect pe "Wall Street Journal", ceea ce, trebuie sa recunoasteti si voi, nu este de ici de colo.
Alti invitati de marca la Webstock 2016 vor fi: Paula Herlo (jurnalist), Alexandru Tomescu (celebrul violonist), Cristina Bazavan (jurnalist si blogger), Sorin Onisor (fotograf), Vali Petcu (Zoso), Radu Dumitru (NWRadu.ro), Costin Cocioaba (video blogger), Florin Grozea (Managing Partner - Hit Yourself Consulting), Cristian Florea ( de la Blogal Initiative), Cristian China-Birta (Managing Partner - Kooperativa 2.0), Lucian Mandruta, Vlad Petreanu si multi altii, pe care va las sa ii descoperiti singuri accesand site-ul evenimentului.
Pentru aceia interesati de cea mai importanta sarbatoare a blogosferei romanesti, dar nu pot sa fie prezenti fizic in 3o septembrie 2016 din diferit emotive, mai mult sau mai putin obiective, trebuie sa va spun ca exista posibilitatea urmaririi online a evenimentului atat din tara, cat si idn strainatate, la fel ca si in anii din urma.
Pentru a mari interactivitatea, exista posibilitatea de a vota Online Personality of the Year. Oricine poate sa isi sustina preferatul, intrand in aplicatie special creata in acest sens (http://bit.ly/2c8kgcO).
Castigatorii de la aceasta categorie, precum si aceia de la celelalte categorii din concurs, vor fi anuntati in cadrul Galei Webstock 2016, ce se va desfasura tot pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste sa participe fizic la eveniment, mai are timp sa solicite  gratuit o invitatie la Marea Gala. Pentru detalii dati click aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top.
Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald's (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).
Participa si tu fizic sau online la cea mai mare sarbatoare blogosferica din Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!