Trucuri ingenioase pentru ambalarea cadourilor

Aceste trucuri te vor ajuta sa impachetezi cadourile sau cosurile cadou intr-un mod cat mai estetic, chiar daca nu te pricepi la asta.
Sarbatorile se apropie cu repeziciune si inca incerci sa gasesti un mod simplu de a ambala cadourile de sarbatori? GiftIdea.ro va ofera urmatoarele sfaturi pentru a ambala perfect un cadou:

  1. Foloseste cutii de cadouri pentru darurile pe care vrei sa le oferi. Acestea sunt perfecte pentru orice tip de daruri, de la cadouri traditionale la daruri pentru aniversari etc.
  2. Ambaleaza cadourile sau cosurile cadou intotdeauna pe o suprafata plata.
  3. Foloseste banda dublu adeziva pentru a lipi ambalajul de cadouri mult mai usor si rapid. Daca nu ai banda adeziva poti impacheta cadoul intr-un mod clasic si sa il legi cu o panglica.
  4. O alta metoda este metoda Furoshiki. Aceasta metoda presupune ambalarea cadourilor in bucati de material textil. In cazul in care ai o esarfa veche acasa, frumos colorata, o poti utiliza pentru a impacheta cadoul.
  5. Poti folosi un pulover vechi drept amabalaj de cadouri.
  6. Infasoara cadoul intr-un ghem de sfoara si ii vei uimi pe cei carora le vei oferi cadoul.
  7. Ziarele sunt  o alternativa minunata atunci cand vine vorba de impachetarea cadourilor. In plus, costurile vor fi mici.
  8. Reutilizeaza pungi de hartie de la cumparaturi. Poti decora pungile cu diverse decupaje, astfel incat sa se potriveasca cu tema cadoului.
  9. Pentru un aspect rustic poti utiliza hartie de impachetat colete. Ii poti adauga stampile, timbre si multe alte decoratiuni. Pentru ca aspectul sa fie complet, leaga o funda din sfoara in jurul cadoului.
  10. Fa-ti propria hartie de impachetat. Pentru ca traim in era moderna, iti poti crea orice model de hartie pentru cadouri, de la portative muzicale pana la rebus-uri.
  11. Daca nu ai etichete pentru cadouri, poti folosi carti de joc in locul acestora.
  12. Leaga panglici cu fundite in jurul unei cutii fara hartie de cadouri pentru a-i conferi o nota eleganta.
  13. Alege hartie de ambalat cadouri care sa fie in tema cu darul pe care il vei oferi. Exista o sumedenie de modele de hartie de impachetat dintre care poti alege.
  14. Pentru persoanele pasioante de benzi desenate, poti folosi drept hartie de ambalat chiar decupaje din revise de benzi desenate.
  15. Pentru a ambala un cadou si pentru a-i da o nota vintage, puteti alege hartie maro si il puteti lega sau ii puteti lipi panglici din dantela. Cu siguranta va fi un cadou de efect.
  16. Poti folosi metoda origami de ambalare si decorare a hartiei de ambalat cu diverse forme.


Mai exista multe alte idei de ambalare pentru cadouri spectaculoase, tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti imaginatia in functiune si sa creati o opera de arta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!