Cadouri de Sarbatori pentru pasionatii de automodelism mici si mari

Orice baietel este fascinat de masinute chiar de la varsta prescolara, asa incat Mos Nicolae poate sa aseze in ghetutele pustilor cuminti si unul dintre acele automodele rcracing.ro de jucarie, ce s-ar putea sa fie factorul declansator al unui hobby deosebit de pasionant, de durata, ce il va insoti chiar si dupa ce va deveni bunic, peste zeci de ani.

Probabil ca putini stiu faptul ca aceasta activitate, automodelismul, ce are ca obiect construirea la scara redusa si chiar dirijarea unor modele de masinute, este chiar un sport care, inclusiv in Romania, face din ce in ce mai multi adepti.
Exista chiar si o Federatie Romana de Modelism (FRMD) cu o multime de membri, se organizeaza periodic competitii si festivaluri de profil, fapt ce dovedeste ca aceasta pasiune din copilarie de a construi masinute miniaturale si a le face sa ruleze poate sa fie o activitate de timp liber care sa ii insoteasca pe unii pe parcursul intregii vieti.
Ce-i drept, nu este un hobby ieftin, mai ales daca vrei sa participi la concursurile si festivaluri de profil din tara si strainatate.
Pana pe la inceputul anilor 2000, majoritatea pasionatilor de automodelism erau nevoiti sa isi aduca de afara modelele favorite si piesele de schimb pentru acestea sau sa le comande online din magazinele de profil externe.
Ulterior, concomitent cu sporirea numarului de internauti pasioanti de automodelism, si in tara noastra, au aparut magazinele online autohtone specializate, fapt ce a redus timpul de asteptare al produselor de acest tip.
Rcracing.ro este un magazin virtual de profil, binecunoscut in lumea automodelismului, deoarece de aici se pot achizitiona automodele cu telecomanda pentru asfalt (on-road) sau pentru teren accidentat (off-road), cu motorase electrice (ce pot ajunge pana la 100.000 de rotatii/minut si au circa 500 W) sau termice (cu pana la 45.000 rotatii/minut, avand ardere interna, utilizand un combustibil special compus din nitrometan, metanol si ulei).

Masinutele de la rcracing.ro sunt extrem de performante, au tractiune integrala si suspensii autonome pe fiecare rotita. Cu o rezistenta extrem de mare, deoarece piesele ce le alcatuiesc sunt realizate din plastic grafitat, fibre de carbon, aluminiu si titan, ele pot participa cu brio in orice competitie de profil.
Daca o sa faceti o vizita in magazinul RCracing.ro sa vedeti ca exista preturi la automodele pentru toate bugetele, incepand de la putin peste 100 de lei pentru o masinuta jucarie perfecta pe post de cadou destinat unui copil de Mos Nicolae sau de Mos Craciun si chiar automodele de cateva mii de lei pentru o masina de competitie pentru tatici.

Ca orice shop auto ce se respecta, fie el si de automodele si piese de schimb miniaturale, Rcracing ofera si servicii de service performante, avand un atelier dotat cu echipamente de top, si un personal calificat si pasionat de acest domeniu, cu peste 25 de ani de experienta in competitii din Romania, cat si in strainatate.

Va invit pe toti sa vizitati site-ul rcracing.ro si sa va alegeti de acolo modelele favorite de masinute, ideale pentru niste cadouri deosebite de Sarbatorile de Iarna.
Produsele oferite spre comercializare sunt extrem de calitative si, in cazul in care nu va descurcati, puteti apela oricand la consultanta angajatilor Rcracing!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!