Oferte de revelion 2016-2017 accesibile, de ultim moment

Intram deja in ultimele saptamani de dinainte de finalul anului si tot mai multi intarziati cauta o oferta de Revelion 2016 - 2017 la pret accesibil.

Asa patesc aceia ce nu si-au rezervat inca din primavara sau vara sejurul de revelion 2017, ce sa-i faci!
Noroc cu Tui TravelCenter care mai are (inca!) in aceasta perioada niste oferte revelion foarte bune, la preturi pentru toate buzunarele, catre cele mai frumoase locatii turistice din tara sau din strainatate.
Se poate opta pentru un revelion 2016-2017 de senzatie, chiar petrecut cu intreaga familie, la un cost accesibil in Bulgaria sau Austria, de exemplu.
Doar ca doritorii trebuie sa se grabeasca, pentru ca locurile sunt limitate si probabil ca nu isi doresc sa ramana acasa la cumpana dintre ani, deoarece nu au avut o buna viteza de reactie si nu au reusit ca sa isi faca o rezervare online, fie si in ultimul moment.
Aceste preturi revelion 2017 chiar nu sunt de speriat, dupa cum o sa vedeti daca aveti curiozitatea ca sa intrati pe tui-travelcenter.ro.
Astfel, mai sunt locuri pornind in medie de pe la 210 euro de persoana pentru un revelion 2016-2017 aproape de casa, la vecinii bulgari, de pe la 267 euro de persoana in Romania, de pe la 310 euro de persoana in Austria si, pentru cei cu dare de mana, care vor niste oferte revelion pe meleaguri exotice, pentru 2135 euro de persoana pot prinde un revelion de senzatie in Maldive.
Pentru aceia ce vor sa petreaca nu doar Craciunul, ci si sejurul de Anul Nou in tara, pot sa isi rezerve locuri la niste preturi revelion 2017 inca bune... la un hotel din Delta Dunarii!
Green Village Resort este locatia pe care vi-o recomand cu multa caldura chiar si acum, in prag de iarna.

Pachetul de revelion oferit aici cuprinde 3 nopti de cazare cu pensiune completa si multe surprize pentru noaptea dintre ani, dar si pentru ziua urmatoare, de 1 ianuarie 2017.
O sa aveti parte de niste amintiri de neuitat, daca o sa alegeti sa petreceti intrarea in noul an impreuna cu oamenii dragi sufletului vostru in acest resort de 4 stele, de la Sfantu Gheorghe - Tulcea.
Alte oferte de revelion in tara foarte bune sunt cele de la unitatile de cazare din Baile Felix, de aceea va invit sa le analizati cu atentie si pe acestea.
Oricum, indiferent ce veti alege, grabiti-va!
Numarul de locuri este limitat si se epuizeaza extrem de rapid!
Iar in anul ce vine preocupati-va din vreme si faceti rezervarea turistica favorita pentru revelionul 2018 cu mai multe luni inainte. O sa platiti mai putin si nici nu o sa mai stati cu sufletul la gura ca s-ar putea sa ramaneti acasa de Anul Nou, cum se intampla acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!