Voi ce planuri vreti sa realizati pana la 60 de ani?

Ce grozava provocare au facut iubitorilor de sirop YO producatorii austrieci: sa scriem 5 planuri pe care sa incercam sa le ducem la indeplinire pana la implinirea varstei de 60 de ani!
Iata in extenso cum suna invitatia lor:

 „După 60 de ani de experiențe, brand-ul YO Sirop de fructe lansează consumatorilor săi următoarea provocare: să-și toarne un pahar de sirop YO cu apă minerală și să se lase purtați de gustul copilăriei. Pasul următor ar fi să ia o hârtie, să scrie toate experiențele pe care și-ar dori să le trăiască până la 60 de ani, iar apoi să păstreze hârtia într-o cutie de amintiri, sticluță cu mesaje sau într-o carte. Aceste rezoluții pot deveni astfel niște obiective pe termen lung.” a explicat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Campania „60 de ani de experiențe” se va desfășura pe pagina oficială de Facebook a brandului YO Sirop de fructe în perioada 7 octombrie-7 noiembrie 2016.
Mi se pare ca este in concordanta cu ceea ce ne indeamna toti trainerii cu experienta pe la workshop-urile si conferintele de dezvoltare personala, atat de frecvente in ultima vreme in tara noastra.

Sa ne stabilim 5 obiective, sa le trecem neaparat pe hartie cu un instrument de scris de buna calitate si sa incercam mai apoi sa ne punem in miscare resorturile interne care ne-ar putea ajuta ca sa le ducem la indeplinire.

Ce-i drept obiective cu asa o bataie lunga, pana la implinirea varstei de 60 de ani nu mi-am mai stabilit. Poate pentru ca mie imi place sa rezolv lucrurile rapid, nu asa, dupa ce astept un timp indelungat.

Tocmai din acest motiv provocarea YO este una grozava pentru ca ma scoate putin din zona mea de confort:

1) vreau sa strang material pentru a scrie una sau mai multe carti si chiar sa le public;

2) vreau sa fac un curs de design vestimentar si sa realizez hainute faine pentru mie si cei din familia mea;

3) vreau sa ajung la prietena mea buna in Mexic (sper ca se va intampla in aceasta viata!);

4) vreau sa plantez mai multi pomi fructiferi la casa de vacanta si sa ajung ca sa ii vad rodind;

5) vreau sa continui sa joc sah si sa invat mai multa teorie (deschideri, jocul de mijloc, finaluri).Nu mi se par obiective nerealizabile.

Oricum, cel mai important obiectiv ar fi acela ca imi propun... sa ajung sa traiesc pana la 60 de ani!

Iar atunci, la aniversare, alaturi de cei dragi, voi sarbatori cu sirop YO, evident!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!