Aplicatiile informatice, uneltele care pot ne alinia rapid in randul tarilor europene dezvoltate

Teamnet Dedalus, o companie prestigioasa care furnizeaza sisteme informatice in domeniul medical public si privat, si-a capatat o notorietate deosebita in Romania in ultimii ani datorita performantelor sisteme software destinate spitalelor, clinicilor si cabinetelor individuale ale medicilor de familie.

Romania se aliniaza tot mai mult tendintei de informatizare puternica a domeniului medical
Axate pe eficientizarea in cat mai mare masura a principaleleor servicii medicale, solutiile informatice Teamnet Dedalus permit ca timpul de asteptare al bolnavilor sa fie din ce in ce mai scazut, iar serviciile de ordin medical sa fie tot mai bune, prin suportul modern informativ de care dispune personalul din sectorul sanitar.
Asigurand interoperabilitatea si cooperarea institutionala in domeniul medical, precum si optimizarea managementului specific, suita ARMONIA®sanita a fost imbratisata cu caldura de catre beneficiarii directi, deoarece este focusata pe nevoile pacientilor, dar si pe cresterea calitatii activitatii pe care personalul sanita ro desfasoara.

In plus, competitiva echipa Teamnet Dedalus face ca sa fie utilizate corect, eficient, toate functionalitatile sistemului informatic amintit, pentru atinderea celor mai buni parametri de productivitate si calitate a muncii desfasurate.
Grupul Teamnet International are, de asemenea, in componenta sa, inclusiv  compania Ymens, primul broker de cloud din Romania, precum si divizia Teamnet Engineering, care s-a specializat in implementarea sistemelor SCADA clasice, precum si in  Cloud și Internet of Things ale acestor tehnologii.
Stiati ca in Romania existau 216 localitati fictive?
Teamnet International asigura clientilor sai inclusiv servicii de geoprocesare, atat de actuale peste tot in lume la acest moment.

Tehnologia GIS, adica Sisteme Informatice Geografice, este una extrem de performanta si se refera la analizarea datelor geospatiale si luarea de decizii prompte, fundamentate pe studierea acestor informatii.

Teamnet Internationala utilizeaza tehnologia dezvoltata de catre americanii de la ESRI, cu care a dezvoltat un fructuos parteneriat Silver.
Aplicatiile ESRI au fost utilizate de catre specialistii de la Teamnet, de exemplu, pentru 112 - Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta (mai exact pentru includerea unei componente de harta pentru localizarea rapida a oricarui apelul si identificarea echipajelor de interventie cele mai apropiate ce pot interveni) sau pentru proiecte de protejarea mediului.
De cativa ani, departamentul specializat din cadrul Teamnet International a inceput sa utilizeze inclusiv solutii open source pentru proiecte privitoare la implementarea Directivei europene INSPIRE care solicita prin prevederile sale ca toate institutiile publice sa furnizeze date geospatiale in format standard.
Teamnet a dezvoltat o aplicatie prin care tarile UE genereaza informatii geospatiale privind arealul de distributie a speciilor si habitatelor, precum si una prin care a identificat nu mai putin decat 216 localitati fictive din Romania (parasite sau al carui teritoriu a dobandit o alta utilizare).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!