Discount la sistemele de alarma

Siguranta si securitatea celor dragi si a bunurilor reprezinta, pentru cei mai multi dintre noi, o prioritate. Este important sa putem dormi linistiti sau sa putem pleca fara griji de acasa stiind ca familia si locuinta noastra este bine pazita. Pentru a-si castiga aceasta mult dorita liniste, multe persoane opteaza pentru montarea unui sistem de  securitate a locuintei.

Se pot instala atat sisteme de alarma de alarma simple, cu senzori de miscare, cat si sisteme mai complexe, care au si camere de supraveghere incluse.

Cel mai simplu sistem de alarma, ce poate fi instalat cu incredere, mai ales in cazul in care locuiti la bloc (dar nu la parter!) este cel care are senzor la usa de la intrare. Daca nu este dezamorsata la timp alarma, in cazul in care un intrus incearca sa patrunda in locuinta, aceasta se va declansa. Alte sisteme de alarma presupun atat senzori care se monteaza la geam, cat si senzori separati de miscare pentru interiorul locuintei.

Cand parasiti locuinta si activati alarma, orice miscare va fi rapid detectat si va declansa alarma. Alarma poate sa sune atat la dumneavoastra acasa, cat si la politie.

Exista numeroase sisteme de alarma care au si aplicatii pentru telefonul mobil, astfel incat veti fi anuntat imediat printr-un mesaj in cazul in care s-a declansat alarma.

Cel mai in voga la aceasta ora sunt sistemele de alarma wireless, care va scutesc de multe neplaceri, de exemplu de tras diverse fire prin casa, si sunt foarte performante si sensibile. In plus sunt si foarte usor de montat si pus in functiune.  

Indiferent de care tip de sistem de alarma decideti sa va montati: wireless, clasica, centrala de efractie, sirene exterioare, etc. la security-solution.ro gasiti o gama completa de astfel de dispozitive, plus accesorii si diverse tipuri de detectori. In plus, beneficiati de consiliere din partea specialistilor echipei Security Solution, astfel incat sa puteti face cea mai potrivita alegere atunci cand decideti ca este momentul sa achizitionati un sistem de alarma.


Pentru comenzile care depasesc suma de 100 de lei vi se asigura transport gratuit si beneficiati de un discount de 10% din pret pentru orice sistem de alarma comandat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!