Fermierul intelept isi cumpara piese si accesorii pentru echipamentele agricole iarna!

Se pot comanda filtre utilaje agricole online de catre cei interesati, la niste preturi excelente de la Rocatil, una dintre cele mai renumite firme de distributie de piese de schimb si subansamble destinate inclusiv celor ce lucreaza in agricultura.
Fermierul intelept isi pregateste din iarna masinile si utilajele agricole pentru campania de primavara, pentru ca imediat ce vremea se imbunatateste sa demareze din plin lucrarile de sezon.
In acest sens, lucratorii din agricultura din asociatii, ba chiar si proprietarii individuali de utilaje si masini agricole, ar trebui sa profite acum de ofertele la piese si accesorii destinate acestor mijloace de productie indispensabile activitatilor specifice lucrarii pamantului.

Verificarea masinilor si utilajelor, repararea atenta a tuturor defectiunilor chiar din timpul iernii, schimbarea filtrelor si a uleiurilor, plus refacerea substantiala a stocului de consumabile (filtre, garnituri, curele), este in masura sa permita fermierilor ca in timpul campaniilor agricole din acest an sa se focuseze pe lucrarile propriu-zise.


In acest fel ele nu vor fi stopate inopinat, pe motiv ca muncitorii agricoli ce le folosesc trebuie sa se ocupe mai intai de achizitionarea pieselor si accesoriilor necesare reparatiilor din timpul campaniilor (de regula cumparate la un pret mult mai piperat, comparativ cu acela la care le-ar fi putut cumpara iarna).
Specialistii au aratat de multa vreme ca, daca se procedeaza la efectuarea de revizii periodice, la termenele recomandate de catre producatorii de utilaje si masini agricole, se poate prelungi durata de functionare a acestora si cu 40 de procente.
Daca se mai adauga la aceasta si verificarea cotidiana a nivelului de ulei, starii acumulatorului, a burdufurilor, aparatorilor s.a.m.d., se mai adauga la viata masinii sau utilajului agricol respectiv, inca un sfert din perioada normala de utilizare.
Asadar, indiferent ca este vorba de semanatori de paioase sau de alte plante de cultura, de combine, de masini de erbicidat, de pluguri de diferite tipuri, de grape cu disc sau rotative, de cultivatoare etc., reviziile din timpul sezonului hibernal sunt absolut necesare.
La fel de obligatorie este si achizitionarea de piese si accesorii pentru echipamentele agricole de la branduri cu notorietate, care sa dea garantia fermierilor respectivi ca nu se vor defecta la scurta vreme dupa montarea lor.
In acest sens, Rocatil ofera celor interesati, spre exemplu, filtre New Holland, extrem de performante, care nu vor lasa la greu utilajele in campaniile din 2017.
Tot la aceasta firma gasiti, la cele mai bune preturi, si alte piese si accesorii, inclusiv consumabile pentru echipamentele dvs.

Rocatil Piese de Schimb este firma unde lucreaza o echipa de oameni pasionati, cu o experienta pe piata de profil din Romania de peste 15 ani, care va poate consilia in alegerea produselor necesare masinilor si utilajelor agricole pe care le aveti in dotare.

Va invit ca sa ii contactati cat mai curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!