Haine online la preturi accesibile tuturor!

LarisFashion.ro este magazinul de moda online despre care as vrea ca sa va povestesc in randurile ce urmeaza, deoarece l-am descoperit de curand in peregrenarile mele virtuale, determinate de dorinta de a-mi comanda niste articole vestimentare noi acum, in miez de primavara.
Shop-ul virtual de care va povestesc este deschis de catre un botosanean care aduce marfa de cea mai buna calitate, din Germania, Anglia, Italia, pe care o ofera clientelei la cele mai convenabile preturi.
Comenzile se preiau nonstop, prin completarea formularului de comanda de pe site, cat si telefonic, de luni pana sambata, intre orele 9 - 17.
Spre deosebire de alte magazine online cu produse de fashion, unde se gasesc doar haine de dama sau doar haine pentru barbati, LarisFashion.ro este locul unde nu au loc discriminarile, asa incat o sa gasim pe "rafturi", atat articole vestimentare de dama, cat si pentru domni.

Oferta articolelor de moda este impresionanta.
In materie de produse de imbracaminte pentru femei, pe care tin ca sa va spun ca le-am studiat pe indelete, am gasit rochii, veste, pantaloni, fuste, bluze, salopete de dama, geci, jachete, paltoane, cardigane, colanti, articole de lenjerie, chiar si costume de baie.
Daca ar fi ca sa ma refer doar la multimea de rochii din oferta LarisFashion, va pot spune ca au aici atat rochii de seara si rochii de ocazie, cat si rochii pentru club, rochite sexy din latex, piele si vinyl, precum si rochite de vara, casual, foarte frumoase si ieftine.
Preturile sunt extrem de scazute, asa incat nu o sa va goliti cardul daca o sa va comandati nu una, nu doua, ci chiar mai multe rochii de pe acest site de moda.
Mai exact, costul lor porneste de la doar 45 de lei si urca pana la maxim 179 de lei.
Cum arata o rochie de 45 de lei?
Cel putin interesant, daca ne gandim ca este o rochita pentru o iesire in club!

Este mini (60 de cm de la bust), fara bretele, are cupe si este confectionata din cotton polestyer.
Daca ai o silueta care sa iti permita ca sa o porti, plus o doza buna de curaj, poti ca sa o comanzi fie in varianta roz, fie lila.
Cea mai scumpa rochie din colectie este aceasta rochie din dantela neagra tip sirena, care are un pret foarte bun, de doar 178 lei (redus de la 199 lei).

Are spatele cu decolteu V si decupaj, este confectionata din dantela neagra si este dublata cu captuseala.
Este o alegere perfecta daca doriti ca sa fiti in centrul atentiei la o petrecerea deosebita.
Pentru cele isi doresc rochite de vara, iata un model foarte chic, alb-negru,cu bretelute subtiri, cu imprimeu deosebit (buline mari), foarte cambrata in talie.

Pretul ei este de doar 85 de lei, asa incat ar fi pacat ca sa nu o cumparati de la LarisFashion.ro, daca silueta va permite ca sa purtati un asemenea model sexy.
Asadar, va invit in magazinul online si va urez inspiratie in alegerile hainelor celor mai potrivite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!