La Fomco, soferii au parte de promotii avantajoase luna aceasta!

Conducatorii auto care se ocupa de transporturi sunt obligati de noile regulamente intrate in vigoare, sa detina in echiparea vehiculelor conduse, un tahograf digital, carduri de sofer precum si un cititor si descarcator de tahograf.
Noile editii de cititoare Tacho2Safe lansate pe piata sunt o re-editare imbunatatita fata de binecunoscutul TachoSafe DT I.
In continuare, va vom prezenta succint cateva dintre caracteristicile noului dispozitiv de citire si preluare a datelor de la tahografele de ultima generatie.
In primul rand, prin procurarea unui pachet promotional care contine inclusiv un cititor de tahograf si carduri TACHO2SAFE, va veti bucura de mai multa eficienta. Performantele dispozitivului mentionat sunt ilustrate printr-un design ergonomic, cu display si tastatura mai usor de folosit, avand sistemul de meniu disponibil in mai multe limbi de circulatie internationala.
Astfel, in functie de optiunea selectata din acest meniu, formatul fisierului descarcat poate fi ales in mod automat sau setat manual din “Setari”.  
Printre functiile suplimentare cu care este prevazut acest aparat, se numara si posibilitatea de a incarca baterii NiMH prin USB (in cazul in care ati procedat la inlocuirea bateriei din fabrica cu un acumulator de tip AA), alerte descarcari si alerte pentru cartela etc.
Spre deosebire de modelul anterior de cititoare carduri, noua generatie Tacho2Safe DT prezinta avantajul unei viteze mai rapide la descarcarea datelor, precum si durata mai lunga de incarcare.
Nu in ultimul rand, aceste dispozitive prezinta compatibilitate cu orice tip de tahografe digitale, asigura o vizibilitate foarte buna chiar si in lumina puternica si, totodata, ele va permit sa va desfasurati activitatile de transport cu vehicule comerciale in tara si in strainatate, in regim de legalitate.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!