Trotinete electrice: 8 beneficii

Incet-incet, diverse modele de trotinete electrice incep ca sa fie tot mai vizibile si in marile  orase romanesti.
La inceput, in urma cu doar vreo cativa ani, pareau ceva exotic in junga noastra urbana, un vehicul de jucarie adoptat de corporatistii care, in viziunea multora, sunt o specie aparte de fiinte, mai apropiate parca de androizi, decat de oamenii obisnuiti.
Uite totusi ca nostalgia primilor ani ai copilariei noastre, cand mai toti am avut o trotineta, a invins prejudecatile si in prezent, vezi multi tineri, dar si insi la costum si cravata, deplasandu-se prin oras... pe trotinete electrice!
Este si normal ca sa se intample asa, daca avem in vedere ce avantaje grozave le aduce cu sine aceasta inventie nemaipomenita.
Beneficiile mersului pe trotineta electrica
1) Reduce timpul parcurgerii unei distante urbane, mai ales dimineata, cand a calatori cu masina pana la job a devenit un calvar.

2) Daca facem un calcul, o sa vedeti ca deplasarile prin oras cu trotineta nu doar ca sunt o sursa de buna dispozitie, dar permit si economisirea unei sume importante pe care am plati-o pe benzina, piese de schimb si amenzi auto.
3) Americanii au facut numeroase studii in urma caror au ajuns al concluzia ca, daca fie si doar unul din zece conducatori auto ar renunta, macar partial, la utilizarea autoturismului personal in favoarea unei trotinete electrice, atat timpul de deplasare urbana, dar si ambuteiajele s-ar putea reduce cu mai mult de jumatate.
4) Trotinela electrica nu este destinata doar mersului prin orasele noastre aglomerate, putand a fi folosita cu succes si la sate (evident, cu conditia ca primarii rurali sa isi fi tinut promisiunile electorale si sa fi asfaltat drumurile, pentru ca, pe ulite in care noroiul este pana la genunchi, probabil ca nici hoverboard-ul plutitor din pelicula SF "Inapoi in viitor" nu ar putea face fata!).
5) O trotineta electrica este mai ieftina decat o masina sau o motocicleta.
6) Daca sunteti ecologist, trotineta electrica este un vehicul prietenos cu mediul, care o sa va ajute ca sa calatoriti in armonie cu principiile dvs. de viata in materie de protejare a naturii.
7) Trotineta electrica este pliabila, deci foarte usor de transportat.
8) Ati scapat de grija gasirii unui loc de parcare, precum si de stresul ca, parcand intr-un loc nepermis, v-ati putea trezi cu autoturismul ridicat.
O trotineta electrica are acceleratia si frana pe ghidon si, suprinzator poate pentru unii, poate sa atinga o viteza de pana la 20 de km pe ora.
In plus, are si o frana de picior, pentru o siguranta sporita in utilizare.
Cu o putere a motorului de 300 W la o incarcare completa, permitestrabaterea a pana la 20 de km, chiar si pe drumuri denivelate.
Vrei si tu una?
Viziteaza magazinul online MonkeyBoard.ro si s-ar putea sa gasesti acolo una pe gustul tau!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!