Cateva avantaje ale unui interfon audio montat la bloc

Cele mai  multe blocuri de locuinte din tara noastra si-au instalat deja cate un interfon audio de la Electra Instal, deoarece acest produs are o notorietate deosebita datorita fiabilitatii sale si a unui pret de achizitie foarte convenabil.Avantajele montarii unui interfon audio in blocurile de locuinte
Instalarea unui sistem de interfon si-a dovedit pe deplin eficienta, deoarece asigura locatarilor un grad sporit de siguranta, garantia ca intrusii nu vor mai patrunde asa de usor in cladirea unde ei isi au apartamentele.
Sondajele efectuate in diferite tari din Europa au aratat ca, mai ales dupa criza economica de acum cativa ani, spargerile de locuinte au crescut ingrijorator.
Acum nu stiu exact cati dintre acesti infractori erau conationali de-ai nostri, cert este ca nici acasa lucrurile nu stau pe roze in aceasta privinta.
Din aceasta cauza, daca tot nu putem inlatura total furturile de acest gen, macar putem sa le ingreunam infractorilor pe cat posibil misiunea.
Primul pas incepe chiar de la intrarea in bloc, cu instalarea unui interfon audio, daca un interfon video pare mult prea costisitor pentru asociatiile de proprietari mai sarace.
Apoi, multi isi instaleaza si cate un sistem de alarma video in apartamentele personale, daca proprietarii respectivi isi permit o asemenea cheltuiala.
Principalul avantaj pe care l-au observat cei mai multi locatari dintr-un bloc care are deja montat un interfon Electra este acela ca adauga un plus de siguranta in imobilul respectiv, in afara de postas, nemaipatrunzand tot soiul de persoane dubioase in cursul zilei sau al noptii.
In conditiile in care flagelul drogurilor a ajuns de ani buni si in Romania, numarul toxicomanilor fiind tot mai mare, spaima acelora ce locuiesc la bloc este ca sa nu se pomeneasca in scara imobilului cu indivizi de acest gen care cauta adapost temporar acolo, mai ales dupa caderea serii, spre a-si injecta periculoasele substante halucinogene.
In afara de faptul ca ar putea deveni violenti (stim prea bine ce forta fantastica poate avea uneori un narcoman!), mai lasa la intamplare si seringile cu ace, pericol enorm de infectare cu diverse boli (inclusiv cu HIV) a copiilor care le pot gasi si se pot intepa din greseala cu ele.
Alt avantaj al unui audio interfon: daca nu iti doresti ca sa deschizi usa cuiva, fie el si cunoscut, pentru ca nu ai chef de musafiri inopinati, pur si simplu nu raspunzi, facandu-l pe acela ce vrea ca sa te viziteze neinvitat ca sa plece, crezand ca nu esti acasa (mai ales daca vede ca nici luminile nu sunt aprinse, in cazul in care este deja seara).
Un interfon Electra instalat la intrarea in bloc mai ofera un beneficiu important: daca stai la un etaj superior si un membru al familiei tale a uitat ca sa iti spuna ceva sau vreun obiect important la plecarea la scoala sau la job, dupa ce a iesit deja din casa, iti poate transmite audio de la intrarea in bloc ce are de zis, fara ca sa iti mai dea telefon pentru asta si sa mai consume impulsuri aiurea. 

Inclusiv te poate ruga ca sa ii aduci, de exemplu, umbrela, cheile sau portofelul, daca le-a uitat cumva, pentru ca, orice s-ar spune, mai usor cobori tu de la etajul 8 sau 10 cu liftul ca sa i le duci, decat sa reintre el in imobil, sa urce cu ascensorul (daca functioneaza!), iar apoi sa coboare din nou... Plus ca stiti si voi ce se spune, ca nu e bine ca sa te intorci din drum, pentru ca o sa ai ghinion intreaga zi!
Un audio interfon este asadar si un echipament modern pentru superstitiosi de a nu-si rata ziua!
In afara de aceste avantaje evidente, un interfon montat la intrarea in bloc, desi asociatia a platit un pret mic pe el, poate sa creasca cu mult si valoarea apartamentului dvs., deoarece cumparatorul va avea sentimentul ca proprietatea pe care intentioneaza sa o cumpere este mai sigura decat alte locuinte, unde nu exista acest sistem de protectie contra intrusilor.

In aceste conditii, nu-i asa ca daca stati intr-un imobil cu mai multe apartamente nu va puteti lipsi de un interfon, fie el si audio?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!