Plase de pescuit si voliere avicole din materiale speciale

Ce sunt plasele de pescuit tip Silky Net?


Probabil ca nici voi nu prea stiti, asa cum nu stiam nici eu pana astazi, de aceea m-am gandit ca ar fi bine sa va povestesc si voua cate ceva despre acest model de plasa si la ce este ea buna.
Plasele din nailon Silky Net mai sunt cunoscute de catre pescari si sub denumirea de "plase de matase", datorita firelor foarte fine din care sunt confectionate.
Cu ele pescuitul este unul performant, deoarece prezinta dimensiuni ale ochiurilor cuprinse intre 6 mm si 400 mm, grosimea firelor putand ca sa fie de 210/2F, 210/3F, 210/6F si 210/9F, inaltimile si culorile, precum si lungimile acestor plase fiind si ele foarte diverse, deoarece sunt confectionate cu respectarea dorintelor clientilor.
Firma Romnets ofera celor interesati plase de matase MOMOI Japonia, de o calitate exceptionala, la un pret corect.
Avantajele acestor plase pescuit multifilament Silky Net nu sunt deloc de trecut cu vederea:
- sunt confectionate din fibre de nailon pur 100%, care datorita siliconului din compozitia lor sunt extrem de elastice si de fine, plus ca au protectie si contra razelor ultraviolete;
- sunt realizate cu nod dublu pentru o rezistenta mai mare in momentul capturarii pestilor;
- sunt extrem de durabile in timp;
- capacitatea lor de a fi elastice face ca pestele prins cu ajutorul lor sa nu fie ranit;
- nu prezinta toxicitate, motiv pentru care sunt prietenoase cu mediul acvatic;
- au o rezistenta buna inclusiv la fortele de frecare, de aceea durata lor de folosire va fi mai mare decat a unor plase de pescuit conventionale.
Daca o sa intrati pe site-ul romnets.ro o sa gasiti in oferta firmei plase pentru diverse utilizari, inclusiv plase pescuit multifilament, de o calitate exceptionala.
Daca sunteti la curent cu ce se intampla in pescuitul din alte tari, probabil stiti ca in strainatate tipul de plase monofilament sunt legal a fi folosite, in timp ce la noi, prin legislatia in vigoare, ele au fost interzise cu desavarsire.
Motivul?
Aceste plase pescuit monofilament, prin comparatie cu plasele pescuit multifilament din nailon sunt mult mai dure, ceea ce conduce nu doar la ruperea acestora cu o frecventa crescuta, dar mai ales la ranirea pestilor prinsi, care pot muri in urma leziunilor suferite, ceea ce, in cazul pescuitului industrial, cauzeaza pierderi importante afacerilor piscicole respective.
Mai mult decat atat, majoritatea acestor plase monofilament sunt produse inferioare calitativ, de aceea, de regula nu pot fi folosite decat o singura data, deoarece pestii capturati, in zbaterilor lor disperate de a scapa din capcana, rup ochiurile acestora.
Iata de ce, daca in primul moment clientii ar avea tendinta sa creada ca plasele multifilament au un pret cam prea mare, investitia se justifica pe deplin, in conditiile in care ele se schimba la intervale de timp mari, amortizarea lor facandu-se foarte rapid.Si daca va intereseaza si cum pot fi imbunatatite conditiile pasarilor domestice sau salbatice pe care le cresteti, pot sa va spun ca firma Romnets nu ofera doar plase de pescuit clientilor sai.
Surprinzator poate pentru unii, dar chiar si crescatorii de prepelite sau de alte pasari domestice si/sau salbatice: struti, gaini, curcani, rate, gaste etc., pot ca sa gaseasca aici produse utile pentru afacerea sau hobby-ul lor.
Ma refer la volierele pentru pasari cu protectie UV, pe care le puteti comanda de pe romnets.ro la dimensiunile si in numarul necesar crescatoriei dvs.
Realizate din materiale revolutionare, poliamida PA 6.6 sau poliester cu nod, aceste custi (voliere) performante au inclusiv sfori pe fiecare latura, pentru o buna delimitare a spatiului si o instalare corecta. Ele sunt de fapt plase de protectie cu ochiuri intre 6 mm si 400 mm, ce tin pasarile intr-un anumit perimetru, fara a fi nevoie de costuri suplimentare pentru montaj si intretinere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!