Vara asta purtam colectia de plante medicinale Dacia Plant!

Vara asta purtam plante medicinale Dacia PlantPrimul produs Dacia Plant a fost, cum altfel, decat unul cu specific brasovean: tinctura Branca Ursului, de multi isi mai aduc aminte ca au cumparat-o dupa ce au citit despre ea in revistele de specialitate, precum "Formula As"(varianta pe hartie).
Farmaciile au inceput a se umple mai apoi cu tot soiul de tincturi din plante medicinale, pentru ca fondatorii companiei de la poalele Tampei, Calin Ianta si Radu Ionescu, au dezvoltat initial acest sector la licorilor obtinute din plantele autohtone atat de bogate in principii active, vindecatoare, cunoscute inca de pe vremea dacilor.

Dacia Plant, companie brasoveana de top

Vreme de opt ani, din 2002 si pana in 2010, firma a reusit ca sa iti castige o notorietate tot mai mare, ajungand ca sa se bata de la egal la egal cu marile branduri romanesti, aflate de multa pe aceasta nisa a produselor fitoterapeutice.

Pe masura dezvoltarii activitatii, a fost nevoie si de infiintarea unor culturi ecologice de plante medicinale, utilizate ca materie prima in fabrica din localitatea Bod, ce si-a deschis portile in 2010.

Deoarece unele specii cu proprietati curative incontestabile, din flora noastra spontana sunt pe cale de disparitie,  la Dacia Plant a inceput si o activitate laudabila de salvare prin aclimatizare si cercetare a peste 200 de soiuri de plante medicinale, in cadrul unui proiect special denumit Colectia de Plante Medicinale.

In prezent compania a intrat deja in al 15-lea an de viata, iar viitorul sau este foarte promitator.


plante medicinale din DaciaDintre cele mai noi produse, Propolis spray cu uleiuri esenţiale si argint coloidal, este un remediu marca Dacia Plant ce va fi cu siguranta foarte bine primit de catre aceia ce il vor cumpara.
Pentru fanii acestor leacuri fara varsta din plante medicinale autohtone, cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de la infiintare, compania din Brasov va organiza pe 2 iulie in Piata Sfatului, incepand de la ora 19, un senzational concert unde, cap de afis va fi formatia Phoenix.


Formatia Phoenix concert BrasovToti brasovenii si turistii aflati in concediu in acest frumos oras al Romaniei sunt invitati la acest concert, intrarea fiind libera.

La multi ani, Dacia Plant!

2 comentarii:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!