Fotografii profesionale care spun povesti de viata

Gabriel Comanescu este unul dintre tinerii fotografi despre care vom auzi lucruri frumoase in anii ce vin.

Avand o experienta de peste 3 ani in domeniul fotografiei profesioniste, el a deprins deja abilitatea de a imortaliza in imagini pline de viata cele mai importante momente de la evenimentele speciale la care a fost angajat.


Fotografiile lui Gabriel Valentin Comanescu reusesc fericit ca sa spuna povesti, sa nu se rezume doar la niste poze clasice, standard, aidoma cu alte mii de poze realizate corect din punct de vedere tehnic de catre diversi meseriasi in ale pozatului de nunti, botezuri, cumetrii, poze care insa nu au acea sclipire care face diferenta intre o fotografie buna, cu adevarat speciala, si una conventionala, de conjunctura.

Daca o sa intrati pe site-ul de prezentare Fotograf Gabriel Comanescu o sa aflati citind articolele de acolo, precum si cele de pe blogul atasat acestei carti de vizita web, ca nu este suficient ca sa cunosti, fie si la perfectie, cele mai uimitoare tehnici foto, nici sa detii cea mai buna aparatura aparuta pe piata in ultima perioada, daca nu ai si anumite calitati umane ce te diferentiaza de o persoana care intelege realizarea de poze la evenimente doar ca pe un simplu job aducator de venituri.

3 elemente care fac diferenta intre un fotograf talentat si unul obisnuit

- Pasiunea, dusa uneori pana la paroxism pentru arta fotografica, acea chemare interna care te ajuta sa continui aceasta activitate frumoasa si dificila in egala masura, chiar si in momentele in care simti ca nu mai poti.

Pasiunea pentru fotografie este acel motor fantastic care iti ofera dinamismul de a incerca noi si noi lucruri in acest domeniu, iti da imboldul ca sa inveti tot mai mult, dar si sa ajungi ca sa treci dincolo de aceste cunostinte teoretice si abilitati practice, sa accezi la acel nivel de unde poti ca sa iti creezi cu timpul un limbaj personal, recognoscibil, usor de inteles de catre privitori.

E greu ca doar in cateva vorbe despre fotografie sa explici in detaliu cum poti deveni un artist in acest domeniu, deoarece exista acea zona inefabila, ca in orice disciplina artistica, care trebuie mai degraba intuita decat explicata.

Daca o sa accesati portofoliul lui Gabriel Valentin Comanescu o sa va dati voi insiva seama ca fotografiile realizate de catre acesta cu diverse prilejuri spun in limbajul lor specific mult mai mult decat ar parea ca pot face niste simple poze.

2. Sensibilitatea artistica de care tanarul fotograf Gabriel Comanescu da dovada il va ajuta enorm in profesia sa, deoarece cu ajutorul acestei calitati poate ca sa vada lumea in nuante imperceptibile pentru un om obisnuit.

A putea ca sa iti pastrezi uimirea fata de cat de frumoasa este realitatea in care traim, a putea percepe multiplele fatete ale acesteia, care ni se etaleaza permanent in fata ochilor, dar pe care multi dintre noi nu putem ca sa le observam direct, a sesiza detaliile aparent ascunse ce se pot revela doar cu ajutorul aparatului fotografic si a le imortaliza in poze, iata calitatile nete ce il deosebesc pe Comanescu de alti fotografi ai momentului.

3. Vointa de care tanarul artist vizual da dovada face ca o fotografie semnata "Comanescu Gabriel" sa fie una cu adevarat reusita, indiferent de ocazia in care aceasta a fost realizata.

Perseverent, perfectionist, rabdator si curios in egala masura, lucrarile de arta fotografica pe care el le realizeaza sunt cu adevarat deosebite.

Tocmai de aceea, daca va doriti la evenimentul dvs. un fotograf care va deveni un nume important in curand, nu ezitati ca sa apelati la Comanescu Gabriel, deoarece o sa fiti incantati de calitatea deosebita a pozelor pe care acesta le va face, dar mai ales de ceea ce vor spune fara vorbe, in graiul lor specific,  aceste crampeie de viata surprinse cu ajutorul aparatului foto.

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!