La drum cu SIXT Rent a Car prin tara uriasilor

SIXT Rent a Car iti ofera posibilitatea ca acum, in prag de echinoctiu de toamna, sa pornesti, chiar daca esti detinator de carnet auto, insa temporar nu ai masina, in calatorie cu familia intr-un loc incarcat de mistere, aflat aproape de Bucuresti, in judetul Arges.

Intr-unul dintre ultimele weekend-urile calduroase din acest an chiar merita sa patrunzi pe un taram de poveste, in Romania Megalitica aflata la o aruncatura de bat de Capitala.

Daca esti pasionat de mistere, daca citeai cu nesat "Amintiri despre viitor" in copilarie, daca visai sa devii astronaut cand o sa cresti mare si erai fan declarat al lui Doru Davidovici, ia-ti familia, urca intr-o masina inchiriata, in cazul in care a ta este la service, si du-te in Arges!
La Corbii de Piatra un urias sta prins in blocul de piatra inca de dinainte de Potop, cand, zic pasionatii de enigme ale Terrei, pe aici s-ar fi dus o apriga batalie intre fiintele traitoare pe aceste meleaguri de legenda si niste nave de razboi extraterestre.


Gigantii pamanteni se pare ca au pierdut confruntarea, striviti de stancile topite sub armele acelea nemaivazute prin tinuturile noastre.

In apropiere, la Cetatuia - Cetateni, urme imense de pasi au ramas marturie peste timp, iar blocurile de stanca ce stau de straja pe drumul pana in varf, pe culme, intruchipeaza, daca te uiti cu atentie, capete de dinozauri, dar si familii de umanoizi (si nu numai), facandu-te ca sa te intrebi daca nu cumva este adevarat ce se spune, ca noi facem parte, de-abia din al cincilea val de bipezi cu ratiune care populeaza Pamantul.
La Tutana, la manastirea ce dateaza inca din secolul al 14-lea, se afla scrijelit pe una dintre caramizile exterioare un personaj enigmatic ce aduce foarte mult cu un extraterestru, cu casca de protectie, echipament de zbor. Mai apare pe caramida ce are aproape jumatate de mileniu vechime si un aparat de zbor.

Asadar, daca esti bucurestean si vrei ca sa faci o excursie in viitor accesand trecutul, calatoreste cu ajutorul celor de la SIXY RENT A CAR pe meleaguri argesene. 

Profita de proiectul lor Always Yes to Romania - New Kopel Group.
O sa te intorci schimbat dintr-o asemenea calatorie speciala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!