Vin Jidvei si un roman de epoca

soiuri vinuri apreciateJidvei vrea sa cucereasca internetul pe nisa vinurilor premium, asa ca si-a deschis magazin online pentru gamele exclusiviste Owner’s Choice si Mysterium.

In batalie directa cu Recas, Cotnari, Zarea si alti jucatori puternici de pe piata vinurilor de calitate superioara, oamenii din inima Transilvaniei isi doresc ca sa castige inca din primul an minim 5-6 procente din totalul vanzarilor de produse de calitate superioara autotohnone de acest gen.

Daca nu stiati, in 2016 Jidvei a reusit, cu cele 151 mil. lei cifra de afaceri, ca sa se situeze in topul producatorilor de vin din tara noastra.

Nu e de mirare ca acum isi doresc ca sa faca performanta si in privinta vanzarilor pe internet, iar cu cele doua game de vinuri speciale Owner’s Choice si Mysterium, acest lucru va fi posibil.

vin calitate superioaraDaca ma intrebati pe mine,  Syrah & Cabernet Sauvignon Mysterium Jidvei va fi extrem de apreciat de catre iubitorii de povestiri istorice victoriene, deoarece un pahar cu aceasta bautura cu nuante gustative de cirese negre, rodie si caramel englezesc o sa imbie la citirea romanelor cu iz de comploturi, fosnet de matasuri, zanganit de spade si armuri.

O sa te lasi purtat usor in acele timpuri indepartate, luand din timp in timp cate o sorbitura din paharul cu gust aromat de fructe, usor acid, pe masura ce intorci paginile captivante ale cartilor preferate.

Comanda si tu o sticla si... spor la citit!


cana cu vin si o carte buna

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!