Pasionat de enduro/motocros? Tu de unde îți cumperi cizmele potrivite?

Nu e ușor să alegi o pereche de cizme enduro de calitate, care fie exact ceea ce trebuie, adică niște  încălțări în care dependentul de adrenalină să se simtă cu adevărat bine, confortabil.Contează foarte mult atât producătorul modelului acestora, inclusiv anul de fabricație, aspectul, prețul și locul de unde cizmele enduro/motocros vor fi achiziționate.

Evident, se mai ridică și multe alte întrebări cu privire la acest tip special de încălțăminte precum ar fi următoarele:
  • au ciorapi interior sau nu?
  • au cataramă de metal sau din plastic?
  • cât de bine sunt poziționate aceste catarame?
  • există riscul ca ele să se deschidă în timpul rulării ori, mai grav decât atât, să se agațe de obstacole?
  • pot fi niște cizme confortabile chiar de la prima încălcare sau este nevoie, la fel ca și în cazul bocancilor de munte, să fie purtate de mai multe ori până când urmează a fi utilizate în condiții cu totul și cu totul speciale?
Foarte important la niște cizme tip enduro este gradul de siguranță pe care ele îl oferă, inclusiv dacă intră apa în ele.

De asemenea, un criteriu esențial la achiziție este acela al timpului după care se poate produce uzura tălpii cizmelor respective, pentru că nimeni nu își dorește ca în momentul cel mai periculos al unei curse cu motorul, să se desprindă talpa de la una dintre ele.

Bineînțeles că și aspectul wow al încălțămintei este important, alături de lejeritatea prinderilor, pentru că pot da celui ce le încalță o stare de spirit super.

Acum se găsesc cizme cu duiumul pe internet, atât pe site-urile românești de profil (încă destul de puține), cât și pe cele străine.

Dacă știi de unde să alegi, poți să găsești niște cizme aspectuoase, care să îi  lase cu gura căscată pe privitori. Iar prețurile lor nu sunt mai mari decât dacă le-ai comanda de pe eBay, spre exemplu.

Cele mai bune tipuri de asemenea cizme pentru pasionații de sporturi extreme sunt acelea care au ciorapi în interior și un anumit sistem de articulații foarte bine realizat, așa încât  să manifeste flexibilitate maximă chiar de la prima utilizare.

Chiar dacă perechea de încălțăminte enduro aleasă, conform specificațiilor producătorilor pare a fi un obstacol de netrecut în fața a apei, este totuși bine ca și în cazul încălțămintei montane, să se folosească  pentru un plus de siguranță spray-urile  de impermeabilizare.

Deși poate nu ar părea la prima vedere, încălțămintea are un rol esențial atunci când vrei să faci  motocros sau enduro. 

Accidente foarte grave s-au întâmplat din cauza unor cizme inadecvate, deci alege ca să achiziționezi încălțările potrivite de la un comerciant renumit, care chiar știe ce vinde și nu își bate joc de clienți, în goana lui nebună către un profit cât mai mare.

În concret, de unde puteți ca să le comandați pe internet?

Fm Racing Romania are un magazin specializat unde aceia interesați pot ca să găsească la niște prețuri mai mult decât ok echipament, piese, consumabile și diverse accesorii moto aduse în țară de la producători renumiți pe plan mondial, ca de exemplu: Gaerne și Fly Racing. Asta spre a menționa doar două dintre cele peste 50 de branduri pe care le puteți descoperi dacă veți intra pe fmracing.ro.

Indiferent de localitatea în care locuiți, mai aproape sau mai departe de Alba Iulia, livrarea comenzilor se face extrem de rapid, in doar 24 de ore din momentul în care ați trimis online solicitarea, dacă ea s-a făcut inainte de ora 15,00 și articolele dorite se găsesc în stocul magazinului.

Foarte important de menționat este și faptul că se trimit coletele gratuit dacă valoarea totală este mai mare de 400 lei (pentru persoane fizice) și de 900 lei (pentru dealeri). Singurele produse exceptate de la trimiterea gratuită sunt anvelopele, așa cum se întâmplă în cazurile cam tuturor magazinelor online ce expediază comenzi prin firme de curierat.

Dacă articolele din magazinul Fm Racing Romania nu sunt pe stoc, de regulă ele se aduc și se expediază clienților in circa 4 - 5 zile lucratoare, ceea ce este un timp extrem de rezonabil, cred eu, având în vedere tipurile de produse comercializate pe acest site renumit.

În această perioadă a anului se pot comanda la preț promoțional inclusiv cizme Gaerne, de o calitate ireproșabilă, dar și alte piese pentru alcătuirea unui echipament așa cum scrie la carte.

Cumpărătorii pasionați de sporturile cu motor au la dispoziție și o pagină de Facebook unde pot ca să interacționeze, să împărtășească experiențe.

Așadar, pentru achiziționarea unui echipament complet enduro cu o estetică deosebită, care să fie în egală măsură confortabil și sigur, intrați pe acest site cu cea mai mare încredere deoarece veți putea găsi aici tot ceea ce vă doriți la niște prețuri mai mult decât rezonabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!