Rochii elegante, pentru femei șarmante

haine petrecere
Conform statisticilor internaționale, mai puțin de 20% din volumul achizițiilor de îmbrăcăminte pentru femei înregistrate pe plan mondial sunt reprezentate acum de rochii.


Scapă de convențional și îmbracă-te în rochie!Chiar și atunci când aleg să poarte un astfel de articol vestimentar atât de feminin, doamnele și domnișoarele o fac cumva forțate de împrejurări, pentru că urmează să ia parte la un eveniment de genul: nuntă, botez sau bal de absolvire etc. Abia atunci observă și ele câte rochii elegante există în magazine.


În rest, blugii și un tricou sau o cămașă rămân ținutele cele mai frecvente în 2019, ceea ce conduce la uniformizare în materie de îmbrăcăminte absolut deloc fericită.


Femeile preferă în continuare să aibă în garderobă mai degrabă o unică rochie neagră clasică, decât una cu o croială modernă colorată, mergând pe ideea că negrul este întotdeauna alegerea fericită care nu îți dă bătăi de cap. Până la un punct este corect, dar nici a te transforma voluntar într-o văduvă neagră cu orice prilej în care va trebui să te îmbraci în rochie nu este o soluție corectă!


Sunt o mulțime de rochii elegante dintre care poți alege acum: mini, de lungime medie, trei sferturi sau lungi, în funcție de preferințe, vârstă și de evenimentul la care urmează să iei parte.


O rochie elegantă ar trebui să fie realizată obligatoriu dintr-un material de bună calitate: moale, ușor de spălat și călcat, plăcută la atingere, confortabil și rezistentă la uzură.


Nimic mai de dorit decât o rochie elegantă care să aibă o bună elasticitate, să fie ușor de spălat și de uscat, să nu se sifoneze ușor.


Rochia lungă de ocazie, o alegere fericită!Pentru un eveniment deosebit avantajele rochii lungi nu pot fi neglijate.


Este un tip de rochie care se adaptează la orice tip de siluetă, spre deosebire de alte categorii de rochii (mai ales cele mini, dar nu numai), ce se potrivesc doar unor anumite morfologii corporale.


O rochie lungă va putea ca să îți pună în evidență formele, indiferent că este vorba de un model realizat dintr-un material uni, în două sau mai multe culori ori are un imprimeu deosebit, cool.


Dacă ești slăbuță și înaltă, poți purta orice model de rochie de ocazie, deși multe femei având această conformație și-ar dori să aibă mai degrabă niște forme bine definite. O rochie elegantă cu motive florale mai mari poate crea o astfel de iluzia optică și te poate face ca să arăți puțin mai împlinită decât ești în realitate.


Dacă ești scundă, rochia lungă ar trebui totuși evitată, deoarece o astfel de ținută tinde să te micșoreze vizual și mai mult. Poți să încerci totuși să alegi o rochie de acest gen chiar și dacă ai sub 160 de cm. Secretul este că va trebui să porți niște pantofi cu toc de circa 5 cm pătrat. Nu mai mult, deoarece vei arăta ridicol.


În funcție de anotimp, rochia lungă poate fi realizată din materiale mai subțiri sau mai groase. În timpul iernii o rochie se poate purta fără probleme chiar dacă este foarte frig dacă îți pui pe dedesubt ciorapi groși.


Vara materialul de rochie trebuie să fie respirabil, ca să nu transpiri după doar o oră sau două.Rochițele din materiale sintetice arată ce-i drept foarte bine. Alege însă unele fără mâneci, pentru a putea avea ventilată parte inferioară a brațelor.


În timpul iernii o rochie lungă este foarte sexy, chiar dacă e din lână subțire, adică dintr-un material nobil deopotrivă călduros, dar și foarte chic.


E mai bine să cumpărați rochii elegante online, deoarece sunt mai ieftine decât cele din saloanele de modă. Ce zici de LarisFashion.ro?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!