Uși Filomuro pentru interioare moderne, în ton cu secolul 21

uși moderne decor


Multă lume caută cu înfrigurare online niște uși de intrare în casă cât mai spectaculoase, capabile să le ia ochii musafirilor, să îi copleșească de-a dreptul chiar înainte de a trece pragul locuințelor unde sunt montate.


Cumpără mai întâi ușile interioare potrivite, iar abia la final ușa de intrare principală!Din nefericire,  de multe ori afară e vopsit gardul și înăuntru leopardul sau, într-o traducere liberă:  degeaba ți-ai cumpărat o ușă exterioară impresionantă, dacă în casă ai niște uși de interior jalnice, ce lasă un gust amar celor ce le văd.


Sigur, există proprietari care se justifică spunând că ușa de exterior a costat o sumă exorbitantă, așa încât deocamdată au decis să nu își schimbă și ușile interioare cu unele care să fie în armonie cu aceea de la intrarea  principală.


Argumentul lor este de-a dreptul penibil,  deoarece arată faptul că în loc să își creeze un cămin în interiorul căruia să se simtă ei bine, îi interesează mai mult cum sunt percepuți de  cunoscuții care ajung până la ușile lor, precum și ce gândesc persoanele care trec pur și simplu întâmplător pe lângă locuințele cu pricina.


O amenajare corectă a locuinței ar trebui să înceapă prioritar din interior spre exterior. Nicidecum invers, așa cum se întâmplă din păcate de cele mai multe ori în România, colț de lume unde ambalajul contează însutit mai mult decât conținutul.


Uși de interior online la preț promoțional, pentru un cămin senzațional!Găsești acum la prețuri accesibile uși interior în Capitală, precum și  în multe alte orașe ale țării, fără vreun efort. Dai pur și simplu o căutare pe Google și imediat ajungi la magazinele de la care le poți cumpăra fără să trebuiască să faci credit la bancă pentru a le achita. Ba chiar le poți plăti în rate, dacă nu îți permiți să dai tot prețul deodată!


Mai mult decât atât, acum chiar ai de unde alege stilul dorit, inclusiv dacă nu vrei ca niște uși interior București să arate precum niște uși interior Galați, ori ca niște uși interior Constanța, fiecare regiune a țării un având specific aparte pe care proprietarii îl pot aduce foarte ușor în locuințele lor dacă fac alegerile potrivite.


La Rom-Decor.ro există acum promoții tentante la uși interior vopsite, uși interior lemn, uși cu finisaj sintetic, uși glisante, uși pliabile, uși furnir natural și… surpriză-surpriză: uși Filomuro, o categorie de produse nou intrate în catalogul firmei și deja foarte bine apreciate de clienții români, cum se întâmplă în multe țări din Europa. 

Uși Filomuro pentru o amenajare interioară de mare rafinamentuși interioare speciale


Alegerea unei uși Filomuro se face de aceia care vor să își aranjeze interioarele căminelor lor într-un mod minimalist.


Ușa Porta Hide este un tip de ușă interioară modă, foarte versatilă, care nu doar că schimbă radical aspectul unui living sau dormitor, dar se poate folosi inclusiv pentru a se face accesul în zonele secundare ale unei încăperi, la dulapuri sau debara, fiind mult mai puțin evidentă decât orice tip de ușa tradițională.


Ușile Filomuro sunt apreciate de către cei ce și le-au montat și pentru că permit o decorare specială pe suprafețe mai mari, creativitatea putându-se astfel al cote maxime.


Nu doar că este un model de ușă interior frumoasă prin ea însăși, putând să fie realizată din lemn, sticlă, aluminiu, putând fi încorporată în perete, dar ele se pot vopsi sau tapeta după dorință. Acest tip de ușa la modă este aliniată la fața exterioară a peretelui și păstrează o estetică armonioasă a încăperii.


Chiar așa! Ultima modă în Europa este aceea ca ușile Filomuro să fie acoperite cu tapet, pentru un aspect personalizat la maxim al interiorului unui spațiu de locuit. Fiind perfect plane, ele se confundă de cele mai multe ori cu peretele, mai ales dacă se alege același tapet pentru ambele suprafețe acoperite: ușă și perete.


Chiar dacă sunt un pic mai scumpe decât ușile de interior așa-zis normale, merită cu prisosință prețul,cu atât mai mult cu cât și tocul ușilor este complet integrat în pereți, balamalele sunt ascunse și indivizibile.


De la Rom-decor.ro se pot comanda uși Porta Hide cu broască magnetică, balamale 3D și toc ascuns din aluminiu. Canatul ușii se poate vopsi cu o vopsea Premium în nuanță albă sau se poate livra  de către firma ce le comercializează cu grundul pentru vopsire/tapetare gata pentru ca să fie finisată după dorință de clienți.


uși interioare rom-decor.ro


Alege și tu astfel de uși speciale de la rom-decor.ro, pentru că vei putea astfel să ai o locuință modernă, în care să te simți foarte bine.


Dacă vrei, le poți vedea în showroom-urile din București, Constanța, Ploiești și Galați!


sursă foto: www.rom-decor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!