Top 4 motive pentru care sa alegi case la rosu


Cei care planuiesc sa evadeze dintre blocurile inalte, de beton, unde aglomeratia este la ordinea zilei si vor sa se mute intr-un imobil individual au posibilitatea de a alege proiecte de case la rosu. Este vorba despre o varianta excelenta, prin intermediul careia indivizii se pot bucura de intreg procesul de construire a caminului care urmeaza sa ii primeasca cu bratele deschise atunci cand va fi gata. Important este, insa ca oamenii sa aiba suficienta rabdare si sa inteleaga ca proiectele de acest tip necesita timp: muncitorii trebuie sa fie atenti la fiecare detaliu, sa lucreze in functie de vreme! 


Studierea planului 
Pentru inceput, oamenii care aleg sa cumpere un imobil la rosu au posibilitatea de a vedea planurile imobilului inca dinainte ca acesta sa fie ridicat. Daca este vorba despre o casa facuta la comanda, atunci indivizii pot interveni asupra modului in care va arata imobilul, insa daca este vorba despre un proiect de 10, 12 sau 16 case, atunci trebuie sa decida daca sunt in regula cu felul in care acestea au fost gandite inca de la inceput. 


Este esential ca indivizii sa verifice cu atentie fiecare detaliu din planul care le este pus la dispozitie de catre dezvoltatori si sa se asigure ca iau cea mai buna decizie pentru nevoile personale. 


Case la rosu - vizualizarea fiecarei etape 
Un alt motiv pentru care din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi cumpere case la rosu este acela ca astfel pot vedea fiecare etapa, incepand de la realizarea fundatiei si lar ridicarea peretilor, punerea acoperisului si realizarea finisajelor. Practic, indivizii pot vedea ce tipuri de materiale sunt folosite pentru caminul lor, cum sunt lucrate de catre muncitori si daca planurile de pe hartie corespund cu ce se intampla in realitate. 


Alegerea finisajelor 
Pe lista avantajelor de care se mai bucura indizii care cumpara case in faza de proiect se numara si faptul ca la final isi vor putea alege finisajele in functie de dorintele personale. Este important ca oamenii sa treaca prin procesul de selectie pentru urmatoarele produse, astfel incat sa beneficieze de caminele mult dorite. Gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare: toate acestea sunt lucruri pe care indivizii le pot alege pentru propria casa, in functie de cum isi doresc sa arate la final. 


Supravegherea lucrarilor 
Nu in ultimul rand, persoanele care isi compara case inca din faza de proiectare au posibilitatea de a mentiona dezvoltatorilor daca ceva nu se desfasoara asa cum si-ar dori in timpul constructiei. In acest fel, ei pot pot interveni asupra modificarilor si pot solicita ca anumite aspecte sa fie refacute in timp util. 


Achizitionarea unei case este un pas important si presupune o investitie consistenta. De aceea, indivizii trebuie sa fie siguri ca au parte de o colaborare fructuoasa cu cei care se ocupa de ridicarea imobilelor. Comunicarea este secretul unei relatii de incredere si obtinerea unor rezultate excelente pentru ambele parti. Nimic nu se compara cu linistea de care au parte cei care locuiesc la curte! 

autor: D.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!