Vitrine frigorifice comerciale, pentru magazine alimentare
Echipamentele frigorifice pentru magazinele care comercializează mărfuri alimentare pot fi utilizate atât pentru stocarea acestora (în depozite), precum și pentru depozitarea și afișajul produselor (în spațiile destinate clienților). În zonele de vânzare întâlnim frecvent diverse modele de vitrine frigorifice.


Pentru fiecare produs alimentar perisabil există o temperatură ideală de depozitare care trebuie respectată, de aceea dotările de acest gen sunt atât de importante.


Cele mai cunoscute echipamente frigorifice profesionale: vitrinele reci comerciale!


Vitrinele frigorifice pentru magazine, indiferent că ne referim la vitrinele orizontale sau la vitrinele verticale, sunt așezate de cele mai multe ori pe podea, deoarece au dimensiuni mari.


Zona de afișare este extrem de importantă pentru echipamentele frigorifice comerciale și cu cât este mai impresionantă, cu atât se pot etala mai multe produse în fața cumpărătorilor, lucru extrem de important pentru produsele alimentare ambalate care pot fi alese direct de către aceștia.


Vitrinele frigorifice sunt utilizate de către comercianți pentru a atrage clienții. Producătorii de echipamente oferă prin intermediul distribuitorilor variante de vitrine pentru magazine de diferite dimensiuni, culori, cu anumite grade de curbură ale sticlei, cu iluminarea pe bază de leduri și unghiuri de vizualizare ample. 


În funcție de produsele ce urmează a fi stocate în interiorul lor, de modul în care este amenajat spațiul comercial, se pot alege și vitrinele frigorifice potrivite.


La TC Romania Crown Cool găsiți o gamă variată de astfel de echipamente frigorifice la prețuri extrem de bune. Profitați de ofertele lor dacă vreți să atrageți mai mulți clienți în unitatea dumneavoastră comercială.


Vitrinele sunt utilizate pentru depozitarea și afișarea cărnii de diferite tipuri, lactatelor, legumelor congelate, înghețatei ambalate, peștelui și a altor produse din pește, legumelor și fructelor congelate etc.


Indiferent de mărimea unui magazin cu profil alimentar sau chiar a raionului cu astfel de produse dintr-un supermarket, vitrinele frigorifice orizontale și verticale sunt un must have în prezent. 


În afară de vitrinele frigorifice comerciale clasice, versatile, în care se pot depozita diverse tipuri de mărfuri alimentare, o varietate separată de astfel de echipamente sunt vitrinele de cofetărie și patiserie. Modelele lor sunt astfel proiectate, încât să se potrivească acestor produse specifice, care necesită condiții speciale, nu doar de păstrare, ci și de etalare în fața clientelei.


Vitrinele de cofetărie reci au de regulă un nivel de temperatură scăzut, dar pozitiv, o iluminare de fundal cu totul specială, ba chiar și mecanisme rotative în cazul unor modele moderne. Ele sunt de mare efect inclusiv prin restaurante, cafenele sau chiar magazine cu brutărie și/sau laborator de patiserie proprii.


Atunci când alegeți un model de vitrină frigorifică, trebuie să acordați atenție următorilor parametri de bază:


  • consumul electric;
  • tipul de răcire;
  • dimensiunile echipamentului respectiv;
  • modul de operare;
  • materialele din care este confecționată vitrina respectivă;
  • design-ul.


În plus, ar trebui să se mai aibă în vedere anumite aspecte, aparent minore, dar care pot să fie în unele cazuri extrem de importante:


  • Înainte de a efectua o comandă de echipamente frigorifice, inclusiv de vitrine comerciale reci, asigurați-vă că acestea pot trece prin ușa magazinului sau că există posibilitatea de a demonta ușile de intrare. Au existat cazuri reale în care, un astfel de echipament, care prin forța lucrurilor este unul masiv, de dimensiuni generoase, să nu poată să intre în magazin, din pricina intrării prea strâmte. Pare o glumă, dar mai ales în cazul micilor magazine de cartier se poate întâmpla și așa ceva!
  •  Livrarea și instalarea echipamentelor frigorifice complexe, inclusiv a vitrinelor comerciale se efectuează obligatoriu de o echipă specializată. Acest tip de livrare este una specială, cu niște caracteristici în materie de transport și instalare care nu trebuie ignorate, pentru a nu deteriora dotările comandate.
  • Punerea în funcțiune a echipamentului frigorific profesional comandat se face doar de către specialiști autorizați. Mai mult decât atât, perioada de garanție oferită la achiziționarea acestuia de la distribuitor trebuie să fie una cât mai generoasă, ba chiar să existe și posibilitatea unui service post-garanție de calitate.


O astfel de companie distribuitoare de vitrine frigorifice de diferite tipuri este TC Romania Crown Cool. Intrați pe site-ul tcromania.com pentru a vedea ofertele cele mai noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!