Carduri Cadou Answear pentru un Crăciun plin de surprize fashion

Cu o mamă maestră în arta bucătăriei și un tată neîndemânatic, dar cu suflet mare, gemenii Ana și Andrei privesc fulgii de zăpadă căzând pe fereastră, nerăbdători să împodobească bradul cu globulețele cele mai frumoase și să se bucure de atmosfera magică a Crăciunului. Asta chiar dacă sunt de-acum studenți, nu copilași de câțiva anișori.

Exista însă o dilemă care îi pune pe gânduri: cum să facă față cumpărăturilor de final de an și alegerii cadourilor perfecte de așezat sub pom? Și-ar dori amândoi să fie totul precum în filmele americane de sezon. Chiar dacă Andrei le găsește nițel cam siropoase.

Ana, deși demnă reprezentantă a generației sale, înclină mai degrabă spre niște cadouri tradiționale, pentru că decembrie este luna în care tradițiile sunt mai vii decât oricând în an.

Andrei, practic ca întotdeauna, consideră că tot niște carduri cadou sunt mai potrivite: nu mai trebuie să alergi prin magazine de nebun, nici să navighezi la întâmplare pe net, cumpărând niște chestii de care cei ce le primesc să nu se bucure atât de mult pe cât ai crezut tu. Din punctul lui de vedere, e mai simplu și mai eficient ca să-și cumpere omul ce vrea el, nu să-i bagi pe gât tu niște lucruri de care probabil nici nu are nevoie. Mai ales dacă este vorba de haine. O să le uite în dulap și o să le doneze cu prima ocazi. Asta nu le aruncă de-a dreptul la gunoi după câțiva ani de zăcut fără a fi îmbrăcate.

Tot îi repetă asta Anei care nu vrea să priceapă. Dacă tot vorbim de vraja cadourilor de pus sub brad, de ce nu ar fi adevărată și  magia cardurilor cadou? Fiecare card ascunde o lume întreagă de opțiuni, anume pregătite pentru a face pe oricine fericit.

Există o teorie conform căreia în fiecare moment în fața noastră există nu mai puțin de 91 de posibilități dintre care putem alege. Dacă e să vorbim de un card cadou, în funcție și de valoarea lui, s-ar putea ca să existe chiar mai multe opțiuni. Totul este să existe inspirație. Și chiar dacă persoana ce a primit cardul cadou face o alegere de care ulterior nu chiar tocmai mulțumită, e deja problema sa, nu a ta. E suficient să returneze produsele comandate, mai ales dacă este vorba de diverse piese vestimentare și să-și aleagă altele. Păi nu e mai simplu așa?

Cam asta argumentează Andrei, în timp ce sora lui începe deja să freamăte la gândul că va cutreiera ore în șir magazinele din centru în căutarea cadourilor perfecte pentru mama, tata, ba chiar și pentru fratele ei, atât de prozaic uneori.

Febra discuției referitoare la cadourile tradiționale versus cardurile cadou i-a molipsit până la urmă și pe părinți. Pe măsură ce zilele treceau și Crăciunul se apropia, în familia Ionescu, controversa asta a luat o turnură epică. 

Mama Ionescu, cu un castron într-o mână și o lingură de lemn în cealaltă, pleda (la fel ca și Ana) pentru farmecul cadourilor tradiționale, subliniind emoția pe care o încerci când desfaci hârtia colorată și descoperi surprizele ascunse înăuntrul cutiei. Pe de altă parte, tata Ionescu, cu o privire îngrijorată asupra listei lungi de cumpărături, insista asupra avantajelor practice ale cardurilor cadou, aliindu-se cu Andrei. 

Până la urmă au decis că 2024 va fi anul schimbării. Și pentru asta toți cei din familie au nevoie de haine în trend. Și niște carduri cadou ar fi perfecte în acest sens. Așa că le-au comandat în secret unii pentru alții de pe linkul:  https://answear.ro/gift-cardsAsta după ce au discutat și cu un prieten de familie despre aceste carduri moderne de cumpărături. Ce le-a spus el?

V-ați întrebat de ce merită să cumperi un Answear gift card? Ei bine, este ca și cum ați descoperi cheia magică către o experiență de cumpărături cu adevărat senzațională!

Primul motiv pentru care oricine ar trebui să facă degrabă rost de un asemenea card Answear este bucuria instantă pe care o primești odată ce îl comanzi. Și ghici ce? Nici nu trebuie să aștepți să ajungă vreun curier cu plicul în care să fie cardul de plastic la tine acasă pentru a-i simți magia, pentru că se trimite cardul electronic pe loc! Sunt carduri surpriză blitz! 

Dar asta nu e tot! Cardul ăsta nu este o bucată de plastic sau un cod banal, este o cheie către lumea minunată a cumpărăturilor avantajoase în materie de fashion. Ai acces la colecții noi, la produse super aflate la reducere și, cel mai tare lucru, fondurile neutilizate rămân pe card pentru viitoarele răsfățuri de shopping. Așa că nu trebuie ca să rămâi cu gustul amar că o să rămână bani nefolosiți pe cardul Answear ce se vor pierde. Se pot păstra pentru următoarea rundă de cumpărături. Nu e grozav asta?

Cum funcționează totul?

1️⃣ Alegi valoarea nominală a cardului care ți se potrivește: 50, 100, 200, 300, 500 sau 1000. Apoi oamenii de la Answear.ro îl trimit direct la tine pe e-mail!

2️⃣ Dacă găsești ceva care îți place și suma este mai mare decât valoarea cardului, nu-i problemă! Poți plăti diferența fără bătăi de cap.

3️⃣ Și dacă, din diverse motive, trebuie să returnezi un produs cumpărat cu cardul, nu-i nicio problemă! Valoarea se întoarce frumos în contul cardului, astfel încât să poți alege altceva care îți stârnește interesul.

Așa că, de ce să nu-ți faci viața mai ușoară și mai plină de bucurii cu un card Answear? Eu zic ca să vi le luați fiecare cât mai curând! Pentru voi sau pentru a le face cadou de Crăciun! Ce frumos sună: “Fă cadou un card cadou!”


Și uite așa, după ce i-a convins acest prieten de familie, un loc de seamă printre darurile de Crăciun din 2023 ale Ioneștilor va fi ocupat de cumpărăturile făcute pe Answear.ro. Acolo, din acest magazin online renumit, unde peste 500 de branduri de top au mii de produse dintre care clienții pot alege.

De la branduri premium, precum Tommy Hilfiger, Guess, Max mara și Michael Kors, la opțiuni sport gen Puma, New Balance sau chiar la cele nordice precum Custommade, Gestuz, By Malene Birger, Answear.ro au surprize plăcute pentru fiecare, indiferent de vârstă și preferințe.


În lumina cadourilor tradiționale și a cardurilor cadou ANSWEAR.ro, familia Ionescu și-a dat seama că ambele opțiuni aduc bucurie și fericire. Vestimentația proaspătă și accesorizarea cu gust vor aduce un strop de magie în casă, în timp ce cardurile cadou oferă fiecăruia libertatea de a alege și de a-și personaliza experiența de shopping în materie de fashion. Fiecare membru al familiei și-a găsit astfel propria cale de a se bucura de darurile aduse. Cu o vestimentație nouă și accesorii elegante, au strălucit în fotografii de familie, împărtășind acele momente de bucurie cu prietenii și familia extinsă.


Au decis de comun acord ca în anul ce vine să comande doar de aici haine și încălțăminte. CU sau fără carduri cadou. Asta pentru cu găsești în magazinul lor online produse originale, frumoase și rezistente. Spre deosebire de alți ani, Ioneștii și-au promis să nu mai facă în lunile ce vin niciun rabat la calitate, pentru că așa stima lor de sine va fi în 2024 la cotele cele mai înalte. Deși se spune că nu haina îl face pe om, trăim într-o societate care pune tot mai mult accentul pe modul în care te afișezi în fața altora.


Și ce mândră va fi Ioneasca comandând acele două bluze pe Answear.ro pe care deja le-a ochit pe site. Cu siguranță îi vor veni perfect! E ea din generația mai veche, îi plac ei cadourile tradiționale, dar folosind cardul cadou primit de la fiica ei Ana va putea ca să își aleagă fix ce i-a plăcut ei, fără să mai socotească fiecare bănuț.  Deja se vede îmbrăcată cu aceasta:
Nu-i așa că este o bluză foarte chic?

Înainte de a încheia această poveste, nu uita nici tu că frumusețea Crăciunului constă în generozitate și iubire, fie că alegi cadouri tradiționale, carduri cadou care să ofere libertate de alegere celor ce le primesc, sau ambele variante.


Fii un Moș Crăciun 2023 pentru aceia pe care îi îndrăgești!Articol scris pentru SuperBlog 2023 - Proba a 16-a


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!