Printeaza cuponul online si-apoi cumpara offline!

Cupoanele de reduceri sunt deja ceva obisnuit, marile lanturi de magazine utilizand de mai multa vreme aceasta metoda atractiva de fidelizare a clientilor. 

Eficienta metoda de promovare a brandurilor, sosita de peste ocean, tinde sa se extinda tot mai mult si la noi in tara, romanii fiind mereu bucurosi de orice promotie sau cupon de reduceri primit, indiferent ca se refera la diverse produsele alimentare, electrocasnice mici si mari, produse de infrumusetare, legendarele tigai, sau, mai nou, chiar medicamente.

Zilele trecute cautam pe net niste reduceri „de primavara” la produsele cosmetice si am ajuns intamplator pe un site extrem de interesant, care incearca sa faca o impletire intre online si offline in domeniul cumparaturilor, intr-un mod inedit pentru Romania.

Mai precis, alegi cupoanele de reduceri de pe site, functie de produsele alimentare si nealimentare dorite, printezi aceste cupoane si apoi te duci, ca si pana acum, sa faci o sedinta de shopping la mall sau in magazinele din cartier. Doar ca, datorita cupoanelor printate pe care casiera le va scana, vei plati mai putin!

Ce-i drept, cupoanele sunt valabile doar in magazinele partenere acestui site de care va ziceam mai sus, dar merita sa mergi poate un pic mai mult si sa nu cumperi chiar din primul magazinas intalnit in cale, deoarece, astfel, in afara de putina miscare suplimentara (fie ea si cu autoturismul personal!), vei beneficia si de reducerile substantiale de pret de la unele produse, ce se adauga deja la discounturile de la raft ale acestora.

Cine nu vrea sa faca o economie in buget, mai ales ca acus-acus soseste perioada concediilor si vom avea nevoie de bani cat mai multi pentru distractie?

Eu deja mi-am gasit niste produse cosmetice foarte bune la promotie, dar cum nu vreau sa pastrez secreta aceasta informatie, am dat-o si prietenelor mele cele mai bune.

Cristina, de exemplu, cauta si ea mereu dupa „reduceri Iasi”, pentru ca este inca studenta, asa incat s-a bucurat foarte mult cand a aflat vestea ca s-a lansat o platforma online ce furnizeaza cupoane pentru cumparaturi.

Vezi oferta!” am indemnat-o si pe Andreea, colega mea de la seminarul de Feng Shui, o ardeleanca get-beget care este extrem de atenta cu gestionarea finantelor personale.

Dupa cat de incantata era, sigur o sa-si puna rapid la munca imprimanta, cum ajunge la Cluj!

Eu, de regula, cumpar multe cosmetice de la farmacie, deoarece acest lucru imi da o siguranta mai mare, plus ca acolo pot primi si un sfat competent despre un produs sau altul.

Tocmai din acest motiv, m-am gandit si la verisoara mea Loredana, careia i-am povestit despre cupoanele de reduceri ce pot fi gasite online si am invitat-o sa caute si ea dupa diferite reduceri Sensiblu Craiova, tot pe aceeasi platforma virtuala.

Nu de alta, dar tocmai ce rascolea pe net dupa o crema de fata cu ingrediente naturale, care sa fie si foarte buna, dar si cat mai ieftina!

In ce ma priveste, eu am facut deja o reducere de 50 de lei datorita acestor cupoane, asa ca sunt extrem de incantata de oportunitatea gasita!

Va recomand si voua sa nu ignorati  aceste mijloace simple, dar si distractive, in acelasi timp, de scadere a cheltuielilor pe care le facem la cumparaturi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!