Afla cum poti sa faci curatenie generala perfecta dupa ce ai zugravit fara niciun efort!

Prietenii mei Marius si Cecilia, proaspat casatoriti, au profitat de cele cateva zile libere de la finalul lunii septembrie si si-au zugravit casa... Singuri-singurei, ca doi porumbei!

Fapt ceea ce a dus si la mici accidente de tipul: canapea picata cu
lavabila, una bucata fotoliu cu o imensa pata de cafea de la ceasca scapata din neatentie de Marius pe stofa lui cea galbena ca lamaia, haine manjite cu vopsea de ulei si alte asemenea inerente neplaceri pe care oricine le intampina cand ia decizia curajoasa sa isi zugraveasca locuinta, cu sau fara ajutor din partea unor mesteri priceputi in asemenea activitati speciale.

Pentru ca, s-au convins si ei, nu e lucru usor sa te transformi peste noapte in zugravi, dar noroc cu tutorialele de pe YouTube din care s-au inspirat copios.

Pana la urma ei s-au descurcat, doar ca partea legata de curatenia de dupa zugravit i-a cam bagat in sperieti...

Noroc cu Marius cel inventiv, care ar face orice ca sa poata reduce la minim efortul cerut de o asemenea corvoada! 

A deschis el iute laptopul si a cautat o firma de curatenie, mai precis firma axata pe furnizarea de asemenea servicii cu care colaboreaza  compania la care lucreaza.

Stia ca profesionistii de la  Class Cleaning ofera si servicii de curatenie la domiciliu, asa ca a intrat iute pe site-ul lor unde, ce sa vezi, a gasit pana si servicii de curatare fotolii, ba chiar si servicii de curatare canapele, deci nu vor trebui sa schimbe mobila primita ca zestre de Cecilia de la parintii sai, desi, dupa cum a observat,  scumpa lui sotioara deja se pisicea pe langa el,  trimitand semnale subliminale ca si-ar dori si alta mobila, daca tot nu au cheltuit cu zugravii...

Doar ca lui Marius ii place la nebunie fotoliul lui cel galben, tare confortabil, din care urmareste meciurile la televizor in timp ce savureaza berea favorita, asa ca nu l-ar schimba pentru nimic in lume cu unul cu design futurist, cat ar fi el de cool si oricat de bun ar fi pretul promotional la care l-ar gasi Cecilia prin magazinele offline sau online care vand piese de mobilier!

A sunat asadar Marius la Class Cleaning, firma de curatenie de care va ziceam si, in cel mai scurt timp, casa stralucea de curatenie!

In plus, de pe fotoliul cel galben, precum penele unui canar, a disparut si nesuferita pata de cafea. 

Nici nu avea cum sa reziste sub actiunea proceselor de spalare si curatare, realizate cu produse de calitate superioara, profesionala.
Metoda folosita de specialistii in curatenii a fost aceea a folosirii unui aparat aparat injectie-extractie, apa si detergent activ.

Rezultatul a fost atat de bun incat au testat-o pe ambele fotolii si pe canapea...

Pur si simplu, ca in poveste, nu doar de pe mobila, ci din intreaga locuinta, au disparut toate semnele unei recente zugraviri.

Cecilia a fost foarte multumita ca nu a trebuit sa mai munceasca ea, mai ales ca nici nu a fost o cheltuiala prea mare cu plata acestor servicii de curatenie, de aceea, dupa ce s-a consultat cu sotul ei, au decis amandoi ca un abonament saptamanal ar fi ideal, pentru a o degreva pe ea de aceasta obligatie si a putea sa mearga linistita la sala de fitness si la salon, iar pe el sa mai mute piesele grele de mobilier de prin casa, in zilele de odihna.


Iar cu parte din banii economisiti, daca tot nu isi vor mai cumpara mobila noua, Cecilia l-a convins pe Marius ca un sejur de cateva zile la Paris, in Orasul Iubirii, este tot ceea ce le trebuie, asa, ca premiu, pentru cat de priceputi au fost in zugravirea propriului apartament. 

Poate ar trebui sa incercati si voi aceasta metoda moderna de a scapa de facutul curateniei generale prin casa.



Astfel o sa aveti timp mai mult pentru a-l petrece cu familia acasa sau in sejururi de vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!