Accesorii pentru fotografii acvaristi gasiti pe www.market-photo.com!

Pasiunea mea pentru fotografie a fost consecinta unei alte pasiuni mistuitoare pe care o am inca din copilarie: pictura.

Iubesc mai ales fotografiile alb-negru, pentru ca imi dau posibilitatea de a  le colora eu cum doresc, cu ochii mintii, asa incat sa imi creez propria realitate, Universul meu personal, unic, foarte special. Dar nu ezit nici sa ma joc cu paleta de culori a Naturii, mai ales acum in miez de toamna.

In ultima vreme, avand in vedere ca am devenit pe neasteptate acvarista  amatoare, fac tot soiul de experimente fotografice, pentru a gasi lumina si unghiurile cele mai potrivite pentru a-l poza pe Oscar, pestele meu Betta Splendens, in asa fel incat sa devina o micuta vedeta acvatica pe Facebook, unde deja are cont.


Pentru a-mi implini aceasta dorinta, am insa nevoie si de  anumite accesorii, pe langa aparatul foto. 

La acest moment, cel mai mult ma intereseaza sursele de lumina care sa nu il orbeasca pe micutul pestisor albastru, dar care sa fie suficient de puternice si de corect pozitionate, pentru a realiza niste fotografii de care sa pot fi mandra si pe care sa le si trimit, eventual, la diferite concursuri ce se desfasoara in mediul online (concursuri pentru pestii Betta Splendens, evident!).

Tocmai din acest motiv, m-am bucurat cand am aflat ca s-a deschis un nou magazin online specializat in accesorii foto. Rascolind printre rafturile virtuale (avantajul netului, deh!), am reusit sa gasesc ceva interesant, care mi-ar fi de mare ajutor in fotografierea  lui Oscarica al meu: setul de lumini continue Quantuum LH-40, special conceput pentru fotografia de produs, kitul continand 4 lampi, 4 stative, cort difuzie, precum si 4 background-uri (negru, alb, albastru, rosu).

Mai zic oamenii de la www.market-photo.com ca LH-40 este o solutie rapida pentru a realiza fotografii de produs de o calitate ridicata. Lampile genereaza lumina la o putere constanta de 30W la o temperatura de culoare de 5500 K. Acest kit asigura o iluminare uniforma a subiectului, astfel redarea culorilor va fi foarte corecta. Acesta este un aspect foarte important deoarece chiar si in postprocesare este extrem de greu sa elimini problemele datorate spoturilor, chiar daca formatul fotografiilor este RAW. Lampile Quantuum LH40 au avantajul ca genereaza o lumina constanta, acestea oferind fotografului control asupra intensitatii, directiei si chiar pozitionarea umbrelor (daca avem nevoie de asa ceva). Diametrul reflectorului este de 26 cm. Stativele incluse in pachet sunt ajustabile pe inaltime de la 24 cm la 35 cm. 

Ce e drept, Oscar nu e "un produs", ci o fiinta vie, cu multa personalitate, dar cred ca ar fi incantat sa fie pus in valoare de acest set de lumini, Quantuum LH-40.

Tot pentru reusita pozelor cu acvariul plantat in care traieste Oscar, ar fi bun si un stand multifunctional Quantuum, precum si  o masa pentru realizarea fotografiilor marca Quantuum.

Clientii primesc  si un voucher de 50 de lei cadou, daca isi fac cont pe site-ul acestui magazin online, specializat in accesorii foto, ceea ce nu e deloc ne neglijat.

Pentru socializare, ne putem inscrie si pe  conturile lor de Facebook si Twitter, avand astfel sa interactionam si cu alti pasionati de fotografie.

Fotografi amatori si profesionisti, va recomand asadar sa faceti o vizita pe www.market-photo.com , probabil viitorul vostru magazin online de accesorii foto. E atat de aproape de voi: doar la un clic distanta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!