La cumparaturi cu prietena mea

Mergeam azi pe strada cu o prietena cand in fata noastra se iveste un magazin de haine care arata promitator de afara. Desi eram amandoi obosite, am decis sa intram sa ne uitam. Ea s-a dus la raionul de jachete dama de toamna, in timp ce eu m-am dus in raionul de jachete sport, care de care mia interesanta.

Dupa cateva priviri, am ramas placut surprins cand am zarit o jacheta sport, atat ieftina, intrucat desi era la reducere, era si frumoasa.  Dupa ce am probat-o, am decis sa o cumpar. Am luat-o, am dus-o la casierie, domnisoara de la casierie, care era si draguta, mi-a impachetat-o, apoi m-am dus in raionul unde era prietena mea sa vad daca a avut si ea norocul pe care l-am avut eu.  

Cu toate ca in magazin erau numai articole vestimentare frumoase, am ramas surprins sa aflu ca prietena mea nu a gasit nimic pe placul ei. Unele dame si gustul lor...I-am aratat acesteia mele noua mea achizitie, ea mi-a confirmat cu jumatate de gura ca e intr-adevar frumoasa geaca, vazandu-se clar dezamagirea de pe fata ei ca nu a gasit nimic interesant, apoi am plecat mai departe in cautarea unui restaurant pentru a servi o gustare.

L-am gasit, ne-am asezat la o masa si atunci, in asteptarea ospatarului,  mi-am scos tableta si i-am recomandat sa intre pe internet, pe Glittio, la sectiunea geci de toamna femei, de unde isi exista geci dama online pentru toate gusturile. O sa va placa si dvs. cu siguranta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!