11 nov. 2012

La cumparaturi cu prietena mea

Mergeam azi pe strada cu o prietena cand in fata noastra se iveste un magazin de haine care arata promitator de afara. Desi eram amandoi obosite, am decis sa intram sa ne uitam. Ea s-a dus la raionul de jachete dama de toamna, in timp ce eu m-am dus in raionul de jachete sport, care de care mia interesanta.

Dupa cateva priviri, am ramas placut surprins cand am zarit o jacheta sport, atat ieftina, intrucat desi era la reducere, era si frumoasa.  Dupa ce am probat-o, am decis sa o cumpar. Am luat-o, am dus-o la casierie, domnisoara de la casierie, care era si draguta, mi-a impachetat-o, apoi m-am dus in raionul unde era prietena mea sa vad daca a avut si ea norocul pe care l-am avut eu.  

Cu toate ca in magazin erau numai articole vestimentare frumoase, am ramas surprins sa aflu ca prietena mea nu a gasit nimic pe placul ei. Unele dame si gustul lor...I-am aratat acesteia mele noua mea achizitie, ea mi-a confirmat cu jumatate de gura ca e intr-adevar frumoasa geaca, vazandu-se clar dezamagirea de pe fata ei ca nu a gasit nimic interesant, apoi am plecat mai departe in cautarea unui restaurant pentru a servi o gustare.

L-am gasit, ne-am asezat la o masa si atunci, in asteptarea ospatarului,  mi-am scos tableta si i-am recomandat sa intre pe internet, pe Glittio, la sectiunea geci de toamna femei, de unde isi exista geci dama online pentru toate gusturile. O sa va placa si dvs. cu siguranta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!

Șosete femei, scurte și colorate, pentru un plus de vitalitate!

Știai că și dacă cumperi un set de șosete scurte pentru femei “made in Romania” poți să ajuți la supraviețuirea afacerilor autohtone anul a...