Despre "Alba ca zapada", "Ursul zburator", psihopati corporatisti si teorii conspirationiste, la "Zilele Biz 2012"

Ziua Managementului de la "Zilele Biz 2012" ar putea fi supranumita, fara a gresi prea mult,  "Ziua Povestilor"...

Alessandra Stoicescu a jucat rolul unei vrajitoare (bune?) care a impartit mere in sala, testandu-ne astfel aptitudinile pe care  le-am putea folosi in cadrul unei echipe din compania unde lucram.

Expunerea sa, desfasurata sub denumirea de "Omul potrivit  la locul potrivit", a tinut treaza atentia audientei, chiar daca nu toata lumea a fost de acord cu cele prezentate de vedeta Antenelor voiculesciene.

In schimb, Florin Ilie, trimis de ING  Bank Romania sa il inlocuiasca pe Misu Negritoiu la "Zilele Biz 2012", a facut senzatie cu istorioarele sale despre ursi zburatori, avioane si teroristi, scheletele de sub pat, masoni si extraterestri, jefuitori de banci, dar si oameni muncitori si destepti.
Aplauzele adresate de public au fost binemeritate si nu stiu cati dintre bancherii romani ar fi avut un succes atat de mare cu o prezentare anosta intitulata sec: "Lidership pe timp de  criza".

In rest, multe chestiuni tehnice, aparent plictisitoare (dupa opinia mea), desi in urma cu niste ani, teza mea de licenta a fost chiar in acest domeniu, al managementului.

Sper ca maine va fi o zi mai interesanta... Macar precum a fost ziua de marti, a Inovatiei, la care mi-a ramas gandul si azi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!