"12 plante", suplimentul ce contine "aspirina naturala" sau... vinul de salcie? Grea dilema!


Ce alegeti intre 12 plante puse impreuna  si vinul terapeutic de salcie?



12 plante: salcie, migdal - plante  biblice
www.12plante.ro
"12 plante", dozele de vitalitate specifice Plantina, includ un evantai exceptional de remedii din farmacia naturii, ce isi dau mana pentru amplificarea sinergica a efectelor binefacatoare destinate intregii familii.


Salcia, "aspirina naturala", este unul dintre aceste leacuri stravechi, cunoscut atat de catre vechile triburi de amerindieni, cat si de catre stramosii nostri.


remedii naturale biblice
salcia

Salcia, acest arbust aparent modest, ce prefera sa creasca mai ales in locurile umede, de pe marginea baltilor, este pomenit, la fel ca si migdalul, inclusiv in Biblie.


Virtutile sale terapeutice antreumatice, analgezice, febrifuge, calmante,tonice, astringente, coagulante, sunt, dupa cum se observa, extrem de numeroase si, in aceeasi masura, spectaculoase, salciei dandu-i-se in ultima vreme tot mai des denumirea de "aspirina naturala"

Partile acestui arbust, fie ca vorbim de matisorii de primavara, de scoarta sau frunze, se folosesc cu mare succes pentru calmarea sistemului nervos, durerilor reumatice, transpiratiilor nocturne, nevralgiilor cervicale, crizelor de lumbago, stoparea hemoragiilor, gripe, raceli, combaterea febrei, dar si in tratamentele pentru rani si hemoroizi.

Prepararea unor infuzii sau mestecarea unor bucatele de coaja de salcie reprezinte forme larg raspandite de utilizare in medicina traditionala.

O alta varianta eficienta de a ne bucura de efectele terapeutice ale salciei, o reprezinta vinul medicinal de salcie.

Reteta dupa care se prepara vinul de salcie este extrem de simpla:

Ingrediente:


- 100 g (cam 4 linguri) de pulbere de scoarta de salcie;

- 1 litru de vin de tara (alb sau rosu).

Mod de preparare:


Se pune intr-un recipient de sticla vinul si pulberea de salcie si se lasa la macerat, la temperatura camerei, 14 zile.

In a 15-a zi, se strecoara printr-un tifon steril si se pune in sticlute mici, de culoare inchise, ce se inchid ermetic.

Mod de administrare:


Se administreaza cate un paharel de vin de salcie, inainte de masa, in caz de nevoie sau pur si simplu pentru proprietatile sale tonice, revigorante.




www.12plante.ro
www.12plante.ro
Daca totusi vi se pare o reteta dificila, mai ales pentru ca nu puteti sa va procurati un vin curat, de tara, o varianta demna de a fi luata in calcul este aceea de a va achizitiona suplimentul alimentar "12 plante", care contine si salcie, alaturi de o paleta regala de inca unsprezece alte plante miraculoase: migdal, mesteacan pufos, tei argintiu, coacaz negru, magnolie, ghimbir, soc, urzica, orz verde, stejar si ginkgo biloba.

Avand in vedere bogatia de componente naturale pe care le contine, pretul de 100 de lei al remediului naturist "12 plante" nu este deloc mare, mai ales ca si transportul este gratuit.

www.12plante.ro este site-ul pe care trebuie sa intrati pentru a obtine toate detaliile si unde puteti si comanda  produsul acesta, 100% natural, care o sa va permita sa aveti un tonus excelent in 2013.


sursa foto "salcia": http://www.flickr.com/photos/99887950@N00/2390462462/sizes/s/in/photostream/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!