Michelin Romania si Autovital.ro, dincolo de eticheta...


Michelin Romania si Autovital.ro, dincolo de eticheta sunteti cei mai buni!

Mii de multumiri pentru cadoul primit cu extrem de multa promptitudine!




Michelin Romania mi-a demonstrat din nou, daca mai era cazul, cat de mare este prapastia intre vreo firmulita romaneasca obscura, care organizeaza o campanie publicitara online, pe vreun site specializat, pentru a economisi bani, folosindu-se de bloggeri, cu intentia nedeclarata de a inlatura de pe prima pagina, de pe Google, comentariile negative la produsele lor (slabe calitativ), "oferind" drept momeala cate un premiu (unic!)  tot unuia de-al lor (dovada nivelul indoielnic al articolelor "castigatoare" la asemenea "concursuri", de multe ori pline de cuvinte injurioase, de mahala)  si o companie respectabila, care utilizeaza acest nou instrument (alaturi de multe altele), al articolelor publicitare postate in mediul online, pe diverse bloguri, pentru a-si intari reputatia, nu pentru a si-o construi "din cuvinte".

O dovada in acest sens a fost si timpul extrem de scurt in care am primit darul oferit in urma campaniei "Dincolo de performanta, Michelin Total Performance", organizata in colaborare cu www.autovital.ro, un site extrem de bine structurat, in care pasionatii de autovehicule au cu siguranta ce sa citeasca.

Cu certitudine si ceilalti castigatori au intrat la fel de rapid in posesia premiului lor.

Autovital.ro este unul dintre cele mai bune site-uri specializate in  domeniul auto,  pe care vi-l recomand cu multa caldura: veti gasi extrem de multe lucruri interesante acolo.

Ma bucur ca prima campanie organizata de www.autovital.ro a avut drept sponsor o companie importanta, precum Michelin, deoarece asa s-a pus temelia unor viitoare actiuni asemanatoare, la acelasi nivel de seriozitate, de "stacheta calitativa" extrem de ridicata.

Michelin Romania si Autovital.ro, va urez si eu un 2013 mult mai bun decat anul ce tocmai se incheie! Si... performanta totala in tot ceea ce veti face!

Un comentariu:

  1. Buna seara, Giulieta!
    Ce sa spun, m-ai lasat fara cuvinte recunosc, dar incerc sa ma adun si sa iti multumesc din suflet, atat pentru articolele deosebite scrise pana acum cat si pentru cuvintele foarte frumoase la adresa Michelin si AUTOvital!
    Iti doresc o seara buna si sarbatori cat mai fericite in continuare alaturi de cei dragi! :)

    Cu stima,
    Constantin

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!