Egluma te ajuta sa iei atitudine cu tricourile personalizate: Fii desteptozaur!

Incearca sa fii o clipa sincer cu tine insuti si recunoaste: asa-i ca, in afara de rarele momente in care, evident, mai dai dovada si de prostie crasa, esti convins ca detii (la fel ca oricare altul!) monopolul desteptaciunii universale?

 Si daca acest lucru e desigur(!) adevarat, nu crezi ca ar fi cazul sa le arati si celorlalti? Incepand cu parintii, iubitul sau iubita, sotul sau sotia, seful, prietenii, si sfarsind cu necunoscutii de pe strada? 

 Fii curajos si ia atitudine! 

Pentru ca nu poti sa iei o portavoce si sa urli cat te tin rarunchii ca esti destept, fara riscul de a fi pus intr-o camasa de forta de niste indivizi care, fie vorba intre noi, se cred si ei la fel de inteligenti ca si tine, Egluma, cel mai funny magazin online de tricouri personalizate, s-a gandit sa te ajute.

 Principiul e simplu: fii cu un pas inaintea celorlalti destepti de pe Pamant si arata-le cu subtilitate ca orice ins inteligent poseda neaparat si o apreciabila cantitate de umor. Un tricou imprimat cu textul: „DESTEPTOZAUR”, alaturat portretului unei fiinte stranii, dintr-o specie pe cale de disparitie, cea a desteptilor (crezi tu!), va starni cu siguranta zambetele si laudele celor din jur. 

 Evident, daca esti dintre aceia carora le place sa duca seriozitatea la extrem, in vitrina virtuala a magazinului Egluma, gasesti o multime de alte tricouri, cu texte mai cuminti, mai „intelectuale”. Intra pe site-ul magazinului la una dintre cele mai accesate categorii, Geek, si alege eventual ceva de genul: "Multumesc Wikipedia" sau la categoria Funny si alege un tricou ce are imprimat textul:"Citeste carti, nu tricouri"! 

 Daca insa vrei ceva cu totul iesit din comun, in ipoteza in care te consideri ca fiind cel mai desteptozaur dintre desteptozauri, si nu vrei ca pe strada, la cafeneaua din colt, la o intalnire offline a bloggerilor sau la facultate, sa dai de cineva care poarta un tricou aidoma cu al tau (ups! ce oroare!!!), oamenii de la Egluma au gasit solutia: poti sa iti creezi singur desenul si/sau textul care vrei sa fie imprimat pe tricoul tau, asa incat sa fii cu adevarat UNIC! Evident, "GENIOZAUR" ar fi o varianta la care merita sa meditezi... 

Tricourile personalizate vandute de cei de la Egluma sunt de buna calitate, pretul convenabil, iar cheltuielile cu transportul coletului la domiciliu sunt zero, daca comanda are o valoare de peste 150 de lei. Daca vei intra pe site si vei trece in revista intreaga lor oferta de tricouri personalizate, pe langa faptul ca te vei amuza copios de ingeniozitatea textelor, cu siguranta vei alege cateva, inclusiv pentru a le darui celor apropiati, deoarece oricine se va bucura de un asemenea cadou inedit, ce ii va aduce zambetul pe chip. 

 Asadar, ia atitudine si da clic neintarziat pe Egluma: "FII DESTEPTOZAUR!"

  Nota: articol publicitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!