Proprietara de garsoniera caut mobila ieftina, dar buna!

Tocmai mi-au plecat chiriasii din garsoniera inchiriata acum vreo 7 ani de zile si, trebuie sa recunosc, in aceasta mare perioada de timp nu prea i-am stresat cu vizite de proprietara-cotoroanta, care vine la verificat modul in care ii este pastrata proprietatea.

Iar ai mei chiriasi au cam lasat dezastru in urma lor, asa ca in afara de o zugravire ca la carte si schimbatul faiantei si a bateriilor la baie si bucatarie, nici mobila nu se mai poate folosi, mai ales daca cei care vor locui acolo sunt niste persoane foarte nazuroase, care vor ca totul in locuinta lor, fie si inchiriata, sa fie impecabil.

Muncitorii si-au facut treaba si au facut o curatenie luna in garsoniera, iar acum am inceput sa cutreier orasul dupa o mobila de calitate, nici prea scumpa, dar nici de proasta calitate, asa incat sa poata sa multumeasca un viitor chirias, chiar si foarte exigent si poate mai grijuliu cu locuinta in care sta, fie si temporar.

Sper sa gasesc pana la urma o canapea deosebita si poate unul-doua fotolii, toate extensibile, pentru ca sa poata locui asa cum se cuvine, in gasoniera mea de 40 de mp, chiar si o familie cu un copilas...

Astept sa imi oferiti si voi, cei care cititi aceasta postare, idei de unde pot cumpara niste mobila asa cum imi doresc eu, la un pret bun... ca sa pot inchiria cat mai repede garsoniera, ca acus vine luna ianuarie 2013!

Multumesc anticipat!

Victorie! Am gasit niste oferte de canapele extensibile excelente,  plus niste fotolii extensibile ieftine, dar de o calitate foarte buna, la Tamos!

Daca aveti nevoie de mobila noua, apelati la ei cu incredere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!