21 dec. 2012

Mesaj de la Simona Ionita (EDEN CENTER)

Am primit acum de la Simona Ionita o invitatie la meditatie, pentru astazi, 21.12.2012, incepand cu 13.11:

"21.12.12.
A venit si mult disputata zi, si se va medita cu sincronicitate ca o meditatie planetara. in Romania pe meridianul Cairo la 13:11 este benefic sa fiti in meditatie si sa vizualizati lumea pe care o doriti pentru voi si ceilalti, o lume in iubire in care toti suntem creatori prin iubire. Fiti atenti sa nu puneti fete si moduri exacte de realizare pentru ceilalti pentru a nu incarca liberul arbitru.

Pentru melodie urmariti grupul IMPREUNA. Sunt melodii de downloadat deja de acolo.
Local Time Conversion For December 21, 2012 – 11:11:00 UTC (GMT) 24-hour format for some cities:

Mexico City – 05:11:00
Los Angeles – 03:11:00
New York – 06:11:00
Cairo – 13:11:00
Jerusalem – 13:11:00
Sydney – 22:11:00
Berlin – 12:11:00
Paris - 12:11:00
Tokyo – 20:11:00
London – 11:11:00
Vatican – 12:11:00
New Delhi - 16:41: 00
Shanghai - 19:11:00
Singapore - 19:11:00
Johannesburg - 13:11:00
Moscow - 15:11:00
Hanoi, Vietnam - 18:11:00"





Daca aveti timp si disponibilitate, intrati pe site-ul ei pentru detalii si intrati in joc, chiar daca v-ati amuzat si voi de... Apocalipsa.

Eu il consider un exercitiu de solidaritate, de speranta intr-o lume mai buna, de intrare intr-o noua era, in care sa fim co-Creatori, ajutati de noile energii.

Lumina in suflete va doresc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!

Șosete femei, scurte și colorate, pentru un plus de vitalitate!

Știai că și dacă cumperi un set de șosete scurte pentru femei “made in Romania” poți să ajuți la supraviețuirea afacerilor autohtone anul a...