"12 plante", un remediu naturist pentru mentinerea sanatatii

www.12plante.ro
www.12plante.ro


    „12 plante”, remediul natural bogat in   vitamine, proteine si enzime, datorita manunchiului de plante de leac pe care il contine, este un supliment alimentar ideal, mai ales acum, in perioada iernii.
   

   Dupa ce am trecut Apocalipsa cu bine, va propun sa ne intoarcem mai mult spre Mama Pamant si sa incercam sa intram in rezonanta cu Natura, dupa ce atata amar de vreme am luptat impotriva ei.

  Un pas in aceasta directie ar fi si renuntarea la obiceiul gresit de a recurge la medicamentele de sinteza pentru cele mai usoare semne de slabiciune fizica, chiar daca aceste chimicale periculoase nu ni s-au recomandat de catre un medic si ne pot face, in multe cazuri, mai mult rau decat bine.

  Un deficit de energie, o durere de cap, o usoara raceala, pot fi usor rezolvate cu ajutorul remediilor  naturiste, incepand cu diversele plante medicinale, produsele stupului si sfarsind cu reiki-ul traditional.

   Suplimentele alimentare capata o importanta tot mai mare, pe masura ce hrana noastra cea de toate zilele este tot mai mult secatuita de principiile active ce ne ajuta sa ne mentinem o stare buna a sanatatii.

   Tocmai de aceea, as vrea sa va recomand astazi un astfel de supliment alimentar, sub forma de capsule, denumit simplu, „12 plante”, ce contine un amestec cu adevarat revigorant pentru organism, bogat in proteine, vitamine si enzime, cu un rol important in intarirea sistemului imunitar,precum si in buna functionare a sistemului circulator si a aceluia digestiv.

   „12 plante”, este un produs-minune, ce aduna in micutele capsule, plante cu proprietati exceptionale, utilizate de mii de ani in diferite colturi ale lumii.

www.12plante.ro
http://www.12plante.ro
   Salcia, migdalul, mesteacanul pufos, teiul argintiu, coacazul negru, magnolia, ghimbirul, socul, urzica, orzul verde, stejarul, alaturi de ginkgo biloba, sunt cele douasprezece ingrediente miraculoase care ne ajuta sa ne refacem si sa ne mentinem starea de sanatate, in conditiile unor agresiuni continue asupra corpului nostru.


   Modul de administrare este extrem de simplu: cu 30 de minute inainte de masa, o capsula pe zi, dimineata sau seara, cu 150  de ml de apa sau ceai.

   Mai multe informatii despre produsul „12 plante” gasiti pe site-ul www.12plante.ro.

   Tot acolo puteti si sa il comandati cu incredere, completand online formularul aflat pe pagina de contact , „12 plante”, fiind un produs 100% natural, lipsit de orice efecte nocive asupra organismului.

   "12 plante" costa doar 100 de lei, iar transportul la dvs. acasa este gratuit. 

   Un pret modic, pentru un produs care va aduce beneficii pentru sanatate atat de mari!

   Singurele persoane care ar trebui sa il evite sunt acelea alergice la vreuna dintre plantele din compozitia acestui supliment alimentar.



cititi si articolul: http://www.giulieta.info/2013/02/blogal-initiative-campania-de-ce-12.html




Nota:
- articol publicitar scris in cadrul unui concurs online