Un sofer american si nevasta sa, cascadoare fara voie...

Un american a condus sub influenta metamfetaminei cu nevasta pe capota masinii mai mult de 40 de mile (circa 64,3 km), avand o viteza ce a depasit pe alocuri 160 km/h.
Femeia s-a catarat pe capota masinii, parcata in fata domiciliului conjugal din Manteca (California), in incercarea disperata de a-l opri pe sotul ei sa urce drogat la volan, relateaza Reuters.

Ideea sotiei nu l-a impresionat deloc pe Cristopher Carroll, in varsta de 36 de ani, el demarand in tromba, cu nevasta catarata sus, pe capota autovehiculului.

Femeia de 30 de ani, transformata fara voia sa intr-o cascadoare ad hoc, a mers intr-o adevarata cursa a mortii peste 64 de km, abia in Pleasanton aceasta reusind sa se rostogoleasca pe carosabil, in momentul cand sotul ei a incetinit la un moment dat viteza. Sansa a facut sa scape cu viata.

Americanul a fost arestat cand s-a reintors acasa, fiind acuzat de violenta domestica si tentativa de omor.

Deocamdata nu a fost retinut in sarcina sa si consumul de droguri, fiind necesar un raport medical de specialitate. Metamfetamina, denumita popular "meth" sau "speed", este un drog psihostimulent ce cauzeaza stari de excitatie si euforie.

(stire redactata pentru ziare.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!