"12 plante": Urzica vie (Utrica dioica), o pretioasa planta tamaduitoare

www.12plante.ro
www.12plante.ro


Urzica vie este o componenta de seama a suplimentului "12 plante", propus noua  de Plantina Cluj-Napoca, produs naturist ce costa doar 100 de lei.


Suplimentul alimentar "12 plante" impleteste intr-o cununita datatoare de sanatate, de regasire a vitalitatii pierdute, salcia, gingko biloba, migdalul, mesteacanul pufos, teiul argintiu, coacazul negru, magnolia, ghimbirul, socul, urzica, orzul verde si stejarul.

Utrica dioica, una dintre cele mai puternice plante de leac 

Urzica vie (Utrica dioica) este o planta binecunoscuta de romani, ce creste pe intreg teritoriul tarii noastre, nefiind deloc pretentioasa, sprijin de nadejde in ameliorarea unor maladii grave.

Cunoscuta inca de pe vremea stramosilor nostri geto-daci, a fost utilizata din acele vechi timpuri atat ca aliment (dar oare nu orice aliment natural este in acelasi timp si "medicament naturist"?), cat si ca remediu fitoterapeutic, extraordinar de benefic, intr-o larga paleta de afectiuni.

Bogata in clorofila, proteine, vitaminele A, B12, C si K, mult fier, saruri naturale, cu perisori urzicatori ce contin acid formic, histamina, acetilcolina, urzica vie a stat mereu la loc de cinste in panoplia leacurilor stramosesti.

Un sol al primaverii, al renasterii naturii, urzica vie a fost mereu renumita pentru ca "schimba sangele", combate anemia, dand energie, sporeste imunitatea organismului, ajuta la redobandirea sanatatii pierdute.

Urzica vie (Urtica dioica) si-a demonstrat eficienta deosebita, si cand este utilizata singura, si in combinatie cu alte plante, cu sare sau diverse produse ale stupului (ceara, miere), in muscaturi de animale, cangrene, boli ale oaselor, tumori beningne sau maligne, boli de inima si ale aparatului respirator, in stoparea hemoragiilor, afectiuni ale pielii si renale, stimularea poftei de mancare.

In plus, semintele de urzica vie combinate cu vin indulcit sunt considerate a avea calitati afrodisiace, dar si tonifiante, revigorante, pentru persoanele in varsta si/sau lipsite de vitalitate.

"12 plante", suplimentul naturist oferit de Plantina - Cluj


Plantina - Cluj, va ofera acum, intr-o combinatie de exceptie, ce cuprinde inca 11 plante cu proprietati terapeutice exceptionale, si acest minunat dar al naturii, urzica vie, intr-un supliment alimentar 100% natural, cu un pret accesibil. 

Pentru detalii referitoare la produsul "12 plante" accesati site-ul www.12plante.ro, unde puteti si sa-l comandati. Mai mult, transportul acestui supliment naturist oferit de Plantina este gratuit.


Multa sanatate!