Contact Plantina: Plantele, stramosii oamenilor, conform indienilor Hopi


contact plantina cluj pret formular contact
www.12plante.ro
     Intr-o cunoscuta legenda a indienilor Hopi,  descendentii poporului Anasazi, se spune  ca plantele au fost stramosii oamenilor, stand la baza evolutiei noastre ca specie. 

     Ele sunt acelea ce au creat semintia oamenilor, pentru ca se simteau singure pe Terra si vroiau sa simta vibratiile inalte ale fericirii venind si de la alte fiinte, cu care sa impartaseasca informatiile pe care le detineau.

     Indienii Hopi considera ca unul dintre semnele ce vor anunta sfarsitul lumii il reprezinta moartea tuturor copacilor de pe Pamant. Se pare ca noi incercam din rasputeri sa le dam dreptate, prin "lupta cu natura" pe care o purtam cu o incrancenare absolut de neinteles.

     "Plantele-ghid"  sunt prezente in multe culturi traditionale, avand un rol insemnat in prevenirea, ameliorarea si chiar vindecarea unei palete foarte largi de afectiuni.

     Datorita faptului ca lumea plantelor este una tacuta, discreta, cu un limbaj aparte, comunicarea om-fiinta vegetala se realizeaza de multe ori in vis, deoarece in somn ne decuplam, fie si partial, de la freamatul (bruiajul) continuu din timpul zilei si devenim mai receptivi la mesajele subtile ale Universului, informatii transmise inclusiv de catre plante.

     Comunicarea cu plantele nu este atat de dificila pe cat  ar parea la prima vedere, nefiind neaparat apanajul samanilor din triburile din zonele inca necunoscute ale planetei, regiuni neinfestate inca de virusii civilizatiei.

    Oricine poate primi semnale de la diferite plante atunci cand doarme, ce e drept, uneori sub forma unor simboluri, ce trebuie mai apoi descifrate, pentru a le patrunde intelesul tainic.

    Plantele din vis pot  sa  ajute atat in tratamentul unor boli deja instalate in corpul fizic, cat si sa previna aparitia unora dintre ele, lucru deloc de mirare, dat fiind ca se cunoaste deja, de mii de ani, ca boala apare mai intai  la  nivel energetic.

    In faza preventiei, plantele pot avea o forta de refacere extrem de mare, in ceea ce priveste circulatia normala  a fluxului energetic din organism, de aceea si exista in prezent o multime de suplimente alimentare 100% naturale, care se pot lua pentru cresterea imunitatii si inlaturarea factorilor perturbatori ce pot conduce la aparitia unor boli grave.

   "12 plante", produsul naturist marca Plantina Cluj, este un mijloc ce ne poate fi de folos in pastrarea unui tonus ridicat si in acordarea organismului pe frecventele emise de aliatii vegetali din compozitia acestui supliment, de reintegrare in Natura de care tindem, din nefericire, sa ne indepartam  tot mai mult, acum, la inceput de secol 21, chiar daca exista si voci, tot mai ferme, ce pledeaza pentru reconcilierea cu planeta in care traim.

    Ideal ar fi ca inainte de a lua un asemenea supliment naturist, foarte puternic, datorita fortelor vegetale inchise in micutele capsule de la Plantina, sa intrebam un medic daca acest produs ne este sau nu benefic. 

    Spun acest lucru deoarece scopul final pentru care dorim sa luam un asemenea produs este, desigur, sa ne reechilibram energetic cu ajutorul  celor 12 plante oferite de cei de la Plantina, nu sa ne dezechilibram si mai tare organismul!

   Plus ca nu are rost sa luam un produs din plante cu teama ca poate  sa ne faca rau, ci cu incredere puternica in virtutile sale. Iar linistea sufleteasca  in aceasta  privinta nu ne-o pot da decat aceia care se pricep, in speta medicii.

   Asa cum nu exista boli, ci doar bolnavi, tot astfel, o planta, fie ea si medicinala, nu este buna pentru toata lumea, iar suplimente naturiste panaceu cu siguranta nu exista.

    Daca in urma vizitei la medic capatam garantia ca nu vom avea parte de vreun efect negativ, daca ingeram capsulele "12 plante" de la Plantina Cluj, ne putem bucura pe deplin de acest produs deosebit.


12 plante pret 100 lei
www.12plante.ro
    www.12plante.ro este site-ul unde veti gasi toate detaliile despre suplimentul alimentar 100% natural "12 plante"

     Daca ceea ce veti citi acolo o sa va convinga sa-l incercati, avand, asa cum v-am mai spus, si acordul medicului in acest sens, il puteti comanda online, completand formularul aflat pe pagina Contact, pretul de achizitie fiind de 100 de lei (transportul la  dvs. acasa fiind gratuit).  

Multa sanatate si aveti incredere in mesajele subtile transmise in vis de stramosii nostri vegetali, plantele! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!