Suplimentul naturist Plantina si calendarul arboricol al druizilor


      "12 plante"     suplimentul naturist purtand marca Plantina Cluj,   prin    patru  dintre componentele sale: mesteacanul, salcia, stejarul si socul, ne provoaca  sa ne reamintim acum, la inceputul lui 2013, de un altfel de calendar, al misteriosilor druizi, prilej de numeroase controverse si multe, foarte multe speculatii, care de care mai fanteziste.

    Calendarul sacru al celtilor, bazat pe cel lunar, confirma ideea ca druizii considerau lumea vegetala sfanta, dovada si faptul ca au denumit lunile anului cu numele celor mai puternici reprezentanti ai acesteia.

     In plus, ei considerau ca primii oameni s-au intrupat din copaci: barbatul dintr-un anin, iar femeia dintr-un scorus.

     Dupa parerea multor specialisti, chiar daca ne referim la proveninta cuvantului "druid", s-ar parea ca el este compus din reunirea a doua cuvinte de baza: "deru" si "weid", primul insemnand si "stejar".

     Intorcandu-ne la Plantina si la cele patru ingrediente "celtice" din capsulele, vibrand de energii vindecatoare, din produsul "12 plante", poate ca aceia ce sunt nascuti in zodia Mesteacanului, Salciei, Stejarului sau Socului, pot recepta mai bine energiile acestor plante, mai ales daca sunt fascinati de misterele tesute in jurul preotilor druizi.

     Ca intervale de timp, cele patru zodii se prezinta astfel:

- 24 decembrie  - 20 ianuarie                MESTEACANUL;
- 15 aprilie          - 12 mai                        SALCIA;
- 10 iunie            -   7 iulie                        STEJARUL;
- 25 noiembrie   - 23 decembrie           SOCUL.

     Daca va regasiti intr-una dintre cele patru perioade de timp, din cadrul calendarului celtic al plantelor, iar in urma unui consult medical  vi s-a spus ca puteti lua suplimentul naturist de la Plantina Cluj fara a risca vreun efect advers, va recomand cu caldura sa incercati  capsulele pline de magie din cutia verde, radiind de sanatate, pentru a va regasi vitalitatea de altadata.

     Iar pentru ca efectul sa fie  deplin, o plimbare intr-un parc, o padure, o gradina botanica sau pe malul unei ape strajuit de salcii, nu poate decat  sa va  armonizeze mai bine cu Mama Natura.

     Iar apoi, desi druizii se bazau doar pe memoria lor si nu acceptau slova scrisa in privinta transmiterii informatiilor din tezaurul neamului celtic, incercati sa cititi cat mai multe despre ei.

     Este o lectura fascinanta si o sa va poarte intr-o lume fantastica, indepartandu-va de de fleacurile pe care le-ati putea urmari la televizor.  Plus ca, facand parte din zodia Mesteacanului, Salciei, Stejarului sau Socului, parca va simtiti un pic apropiati de enigmaticii celti, nu-i asa?

     Nici nu este greu, dat fiind atatea elemente comune pe care druizii le au cu stramosii nostri geto-daci...




     12plante.ro este site-ul unde puteti intra pentru a afla si care sunt celelalte opt  plante, din suplimentul naturist comercializat de firma clujeana si cum va puteti comanda acest produs la pretul de 100 de lei.