Contact Plantina... si produsul "12 plante" ajunge la tine!



Cum as recomanda "12 plante", produs naturist ce nu este un medicament, ci un supliment alimentar, oferit spre vanzare de catre Plantina Cluj?

Iata intrebarea la care vreau sa raspund pe scurt astazi, tocmai intr-o zi de 12, in prima luna a anului de gratie 2013, intaia din Noua Era Vibrationala, de dupa "Sfarsitul Lumii Vechi" ce i-a  ingrozit pe multi in 21 decembrie 2012...

"De ce 12?", titlul campaniei de promovare a suplimentului naturist "12 plante", demarata de Plantina, reprezinta o tema incitanta pentru oricine este preocupat de numerologie, in general, precum si de simbolistica anumitor numere, in special.

Primul nume ce mi-a aparut in minte, atunci cand m-am apucat sa raspund in scris la aceasta intrebare, a fost, desigur, Rudolf Steiner, care, intr-o cunoscuta conferinta a sa, de pe  la inceputul secolului 20, a explicat pe larg de ce s-a facut trecerea de la 7 la 12 si cu ce vin energiile noi ale acestui numar fabulos... 

Din momentul in care Hristos (inteles generic) a venit pentru a face modificari esentiale in acest colt de galaxie, pe  planeta Pamant, vibratiile extraordinare ale magicului 12 au devenit tot mai puternice, iar prefacerile tot mai de substanta... 

Spatiul s-a pulverizat incet-incet, Prezentul a devenit cuvantul de ordine, iar Calea trasata Omenirii nu a mai fost una de separare intre neamuri, ci de comuniune sufleteasca, scopul ultim fiind acela ca  Terra sa devina o planeta a Iubirii, nu a urii, pe masura ce noile energii hristice se vor manifesta tot mai puternic. 

Asa se face ca treptat "cei 7 intelepti" din trecut au fost inlocuiti cu "12 apostoli", care propovaduiesc comunicarea intre suflete, ca parti ale Intregului, ca purtatoare de scanteie  divina, ca piese ale unui puzzle ce nu poate fi Perfect decat daca fiecare dintre ele isi gaseste locul predestinat, in orchestra celesta.

Universul nostru, stim deja, este unul holografic, fiecare Parte incluzand in sine Intregul, precum Intregul ne cuprinde pe toti.

"De ce 12?"  Pentru ca era normal ca o asemenea campanie, fie ea si publicitara, sa inceapa  pe 22 decembrie 2012, adica in prima zi din Noua Era (!), si sa se refere  la un supliment naturist  inclus intr-o cutie verde precum culoarea pe care o are chakra Inimii... Iar floarea Inimii, lotusul ce simbolizeaza minunata Anahata, are evident... 12 petale!


Verde este culoarea vindecarii, armoniei, echilibrului, protectiei, dar si a Iubirii, asa ca totul se leaga, iar un produs 100% natural, denumit tocmai "12 plante", cum este acela al celor de la Plantina Cluj, nu ne mai mira absolut deloc... Pana si literele din cele doua cuvinte: "Plantina Cluj", insumate, ne dau, evident, tot..12!

Si pentru ca in aceste momente scriu aceste randuri la un laptop, fara sa vreau, ma uit la primul rand de sus si la cate taste "F" sunt... Desigur, tot 12!

www.12plante.ro este site-ul pe care va invit sa intrati, ca sa descoperiti acolo 12 comori naturale din Ierbarul Naturii si cum va poate ajuta fiecare dintre acestea separat, dar mai ales stranse impreuna, in micutele  doze ale produsului "12 plante", in demersul vostru legitim de regasire a starii de bine si de crestere  a rezistentei la boli.

Daca ce veti citi pe site o sa va convinga, dati clic pe butonul "Contact Plantina" si, in cel mai scurt timp, o sa va bucurati de  acest supliment alimentar 100% natural la dvs. acasa.

Sanatate multa va doresc si nu uitati de grauntele de divinitate pe care il purtati in suflete!