Scrabble: Simultanul Mondial de Scrabble - editia a 24-a

Federatia Romana de Scrabble anunta pentru maine, 12 ianuarie 2013, la Bucuresti, la Hotel Sport, in Bd. Basarabia nr.34-39, sector 2, amplasat in cadrul Complexului Sportiv National "Lia Manoliu", deschiderea unui centru de desfasurare a celei de-a 24-a editii a Simultanului Mondial de Scrabble in limba franceza.

Competitia, de tip OPEN, va incepe la orele 14,00 si va include doua partide (scrabble duplicat) in limba franceza.


Lista de cuvinte admisa la acest concurs de scrabble francofon este cea de referinta a FISF, respectiv Dictionarul "L'Officiel du Jeu Scrabble" (ODS 6), editia 2012, Editura Larousse.


Inscrierile se vor face incepand cu orele 13,30.


Exista si un numar limitat de locuri pentru spectatori, de aceea, daca doriti sa participati in aceasta postura, puteti sa va anuntati  intentia, completand formularul special aflat pe site-ul www.scrabblero.ro

Pentru a nu pierde viitoarele evenimente scrabblistice, va propun sa va inscrieti in comunitatea www.sportlocal.ro.

Campionatul National de Stiri Sportive, al carui start a fost dat pe site-ul www.sportlocal.ro, va ofera posibilitatea de a va afirma in calitate de bloggeri sportivi si a pune un umar virtual la redesteptarea apetitului romanilor de a mai lasa televizorul si calculatorul si a se reintoarce treptat la a face sport, fie el la nivel de amatori sau de profesionisti.

Inscriindu-va in Campionat National de Stiri Sportive veti putea publica articole despre acele discipline sportive care va plac, puteti anunta desfasurarea unor evenimente sportive prestigioase si posta comentarii pertinente cu  privire la articolele publicate pe www.sportlocal.ro de catre alti bloggeri.

Daca aveti talent si sunteti pasionati de aceasta ramura a jurnalismului, veti putea reusi, treptat, sa obtineti notorietate si chiar sa intrati in atentia diverselor publicatii de profil, care v-ar putea propune, pe viitor, o colaborare in acest domeniu.

Cel care va avea cel mai mare punctaj la incheierea primei etape a campionatului acestuia, inedit in tara noastra, va fi recompensat  cu 100 de euro.



In plus, judetul cu bloggerii cei mai activi, conform clasamentului, va avea bucuria sa fie gazda primei intalniri a comunitatii www.sportlocal.ro.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!