Plantina: "12 plante", pretextul pentru redescoperirea artei origami


     Plantina Cluj ne propune odata cu produsul „12 plante” si o invitatie la a redescoperi o arta japoneza plina de poezie... origami...


     Suplimentul alimentar, 100% natural, include in capsulele sale miraculoase, 12 plante medicinale: teiul argintiu, salcia, stejarul, gingko biloba, migdalul, coacazul negru, magnolia, ghimbirul, socul, urzica, orzul verde si mesteacanul pufos.

     Ele au o beneficitate deosebita, recunoscuta prin lunga perioada de utilizare in calitate de remedii traditionale, in multe locuri ale lumii.

     Cele 12 plante-minune, incluse in produsul Plantina cu acelasi nume, ne pot ajuta sa ne recastigam vitalitatea de odinioara, starea de bine, bucuria si... chiar placerea jocului.

     Iar in acest sens, origami ne poate trasporta intr-o lume minunata, pe care o cunosteam atat de bine in copilarie.

     Va propun, celor pasionati de tehnica impaturirii hartiei, arta adusa de calugarii budisti in Japonia in jurul anilor 100, sa incercati, de exemplu, sa realizati cu putina indemanare si atentie...  o frunza de ginkgo biloba, in timp ce ascultati si o muzica relaxanta.


     Suplimentul naturist „12 plante” va poate ajuta, dandu-va un strop de energie suplimentara si rabdare, in activitatea de a impaturi cum se cuvine delicata foaie de hartie galben-verzuie, dupa aceleasi reguli ca si in urma cu sute de ani.


     La final, veti putea exclama incantati: „Iata ce pot face, doua maini dibace!”

     Multumim Plantina pentru idee!

     Pentru aceia dintre voi care doresc sa cumpere suplimentul „12 plante”, produsul naturist al celor din Cluj, accesati-le site-ul, completati formularul aflat pe pagina de Contact si, la pretul de 100 lei (ramburs), veti primi rapid produsul. Transportul este gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!