Plantina: Sulcavis geeorum, ginkgo biloba, Hu Jintao si moda

Plantina ne-a oferit prin suplimentul naturist "12 plante" prilejul de a calatori in preistorie, daca ne gandim la ingredientul special pentru viata lunga, ginkgo biloba, copac legendar, pe care potentialii excursionisti din viitor, ce se vor putea deplasa in timp, dupa ce tehnologia va fi pusa la punct (sau data spre folosinta publicului, daca, asa cum cred eu, exista deja!) l-ar putea recunoaste, in ipoteza ca ar face o expeditie in vremea cand pe largi zone de pe Pamant existau codri desi de asemenea arbori si o multime de specii de animale pe care, acum, nici nu le putem imagina.


Sulcavis geeorum, specia misterioasa de pasare, denumita neoficial "vrabia cu dinti" ce a trait acum, hat, vreo 125 de milioane, ascunsa de pradatorii cruzi printre crengile si frunzisul des din padurile de ginkgo biloba, specie a caror urme tocmai ce au fost descoperite de catre specialisti in actuala China, in provincia Liaoning, vine sa se adauge lui Nemicolopterus cryypticus, pterodactilul minion ce este considerat deja stramosul uriaselor reptile zburatoare, unele cu o anvergura a aripilor mai mare chiar decat cea a avioanelor F-16. 

Cei mai vechi reprezentanti ai animalelor zburatoare de pe Terra, care au trait in urma cu 215 milioane de ani, au cunoscut maxima inflorire in urma cu 150 de milioane si si-au gasit sfarsitul prin Cretacic, dupa cum zic oamenii de stiinta.

Oare cum ar fi aratat astazi planeta  noastra daca nu s-ar fi stins enigmatic?
Cum ar fi evoluat oare viata pe Pamant? 
Oare o mai exista undeva, chiar prin muntii Chinei, vreo falie unde sa se fi pastrat o felie dintr-o lume disparuta, unde sa mai vietuiasca asemenea vietuitoare de demult? 

 Daca, din nefericire, aceste animale, ce mai aprind inca imaginatia multora, nu mai exista, nu acelasi lucru se poate spune si despre ginkgo biloba, arborii ce au aflat secretul "nemuririi vegetale".

Ginkgo biloba este copacul national al Chinei, iar drept dovada a permanentei, ca stire recenta, aflam ca presedintele chinez Hu Jintao a sadit pe 28 decembrie 2012 un astfel de arbore in provincia natala, Taizhou, in curtea liceului in care a invatat. Trecut, prezent si viitor, esantioane de timp stranse in acelasi arbore, ce le contopeste in simbolul Eternitatii.

De ce ar trebui sa va indreptati atentia spre produsul "12 plante"?

 Poate pentru a fi in ton cu moda 2012-2013 de pe meleaguri asiatice. Iar una dintre aceste colectii, inspirat denumita "Inapoi in Natura", are ca element central tocmai frunza de ginkgo biloba

De ce ar trebui sa iei "12 plante"?

In afara de starea de bine pe care vi-o poate oferi un produs natural, poate si pentru provocarea pe care vi-o ofera la nivel de imaginatie de a calatori in preistorie, pentru a regasi vibratiile ce vin dintr-un trecut pe care actuala specie umana nu l-a cunoscut, inclusiv prin intermediul acelei componente ascunse in capsulele de "12 plante": ginkgo biloba

www.12plante.ro este site-ul unde veti gasi toate detaliile despre suplimentul alimentar 100% natural "12 plante". Daca ceea ce veti citi acolo o sa va convinga sa-l incercati, il puteti comanda online, completand formularul aflat pe pagina Contact, pretul produsului fiind de 100 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!