Plantina Cluj: Un puzzle de 12 plante pentru sanatatea dvs.!


Suplimentul alimentar marca Plantina, inspirat denumit "12 plante", contine in capsulele sale miraculoase, imbinate ca intr-un puzzle al sanatatii, o duzina de piese, care se asambleaza armonios, asa incat tu sa iti redobandesti tonusul pierdut datorita vremurilor tulburi in care suntem nevoiti sa traim.

Si pentru ca suntem in mediul virtual si tuturor ne plac jocurile, va propun sa rezolvati un puzzle mai deosebit, care va cere sa reconstituiti o frunza aurie de ginkgo biloba, reprezentantul vegetal enigmatic ce infierbanta si astazi mintea oamenilor de stiinta, dat fiind ca aceasta specie de arbori si-a pastrat caracteristicile, dar si multe dintre secretele supravietuirii sale ca specie, inca de pe vremea cand dinozaurii stapaneau intreg Pamantul.

Acest arbore cu un ADN extrem de complex, crescut actualmente mai mult "in captivitate", exemplarele salbatice fiind aproape de negasit, este o mare provocare pentru specialisti, care incearca sa afle cum de poate trai atat de mult si care este secretul rezistentei sale deosebite. chiar in conditii de viata extrem de ostile (variatii mari de temperatura, poluare, boli, daunatori).

Simbol, mai ales pe meleagurile asiatice, pentru intelepciune, viata lunga, sanatate, vitalitate, serenitate, inteligenta vegetala, copacul de ginkgo biloba este venerat si i se aduc ofrande de catre preotii shintoisti si budisti, are parte de ritualuri fascinante, ce demonstreaza ca in acea parte de lume s-a conservat respectul deosebit pentru Natura din care facem si noi parte.

Dupa ce o sa rezolvati joculetul-puzzle propus de mine, de reconstituire a unei frunze de ginkgo biloba,  probabil ca veti fi curiosi sa aflati care sunt si celelalte unsprezece plante tamaduitoare incluse in produsul "12 plante", de aceea va invit sa intrati pe site-ul 12plante.ro, unde veti putea sa cititi inclusiv cum va pot ajuta aceste daruri ale Mamei Pamant si cum puteti achizitiona cutia aducatoare de vitalitate suplimentara.

Multa sanatate si inspiratie in solutionarea puzzle-ului!